- Adım
- Ercan
- Cihazım
- S7 edge
- Konular
- 3
Merhaba Arkadaşlar Poco f2 pro cihaza rom attım volte çalışmıyor ims kayıtlı değil ne demek ?
o konuyu zaten ben açtım ondan sonra böyle oldu operator ile konuştugum zaman bu cihaz için destek yoktur diyor ama rom atmadan önce volte çalışıyordu en azından neyse olmazsa komple backup almışım twrp den geri atarım artıkBu konuda ki çözümler olmadı mı ?
Yardım - Poco F2 Pro Vowifi nasil açilir ?
Merhaba Poco F2 Pro Cihaz Vowifi acik gosteriyor ama aktif olmuyor yardim edinforum.miuiturkiye.net
Operatör ile görüştünüz mü?
yok öyle yapmadan gelmişti neyse ya telefon daha yeni bakalım ilerleyen zamanlarda yapan biri çıkar illa tşkler ilgi içinEğer eskiden başka bir telefonda açıp volteyi sonra bu telefonda kullanamaya devam ettiniz sanırım. Sonra yeni rom atınca kayboldu bunun sebebi telefon değişiklikiğinden ötürü volte kapanıyor diye biliyorum aynısı benimde başıma geldi tekrar hattımı volte destekleyen bir cihaza takıp aktifleştiremem gerekti.
Clean all lock seçeneğini yaparsaınz BL kilidi kapanır. IMEI atılık cihazsa kapatmayın kesinlikle. Brick olur.yok öyle yapmadan gelmişti neyse ya telefon daha yeni bakalım ilerleyen zamanlarda yapan biri çıkar illa tşkler ilgi için
şimdi ben buna miflash rom atsam bootloader kapanır mı ?
yok öyle yapmadan gelmişti neyse ya telefon daha yeni bakalım ilerleyen zamanlarda yapan biri çıkar illa tşkler ilgi için
şimdi ben buna miflash rom atsam bootloader kapanır mı ?
Bu konuda ki çözümler olmadı mı ?
Yardım - Poco F2 Pro Vowifi nasil açilir ?
Merhaba Poco F2 Pro Cihaz Vowifi acik gosteriyor ama aktif olmuyor yardim edinforum.miuiturkiye.net
Operatör ile görüştünüz mü?
Tek konudan devam edinizo konuyu zaten ben açtım ondan sonra böyle oldu operator ile konuştugum zaman bu cihaz için destek yoktur diyor ama rom atmadan önce volte çalışıyordu en azından neyse olmazsa komple backup almışım twrp den geri atarım artık