Yardım İmeil repear işlemli mi 11 lite Rom değişimi.

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.1
Telefon Modeli
Mi11 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar cihazım imeil repear işlemli mi 11 lite 4g şuan da miui 13.0.1 Endonezya romu var bugün 13.0.2 geldi güncelleme bildirimi gelip duruyor imeilin telefondan direk güncellersek gidicegini biliyorum fakat twrp ile gitmez diye biliyorum ama Endonezya romundan daha iyi diyorlar golbal rom 13.0.7 ye twrp üzerinden kurulumunu yapsam sorun olur mu yardımcı olurmusunuz twrp yüklemesi hakkında bilgim var.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
güncelleme ile imei gitmez twrpde şart değil zaten telefonun OTA dan kendi indirdiği güncellemeyi twrp de yüklemez. Normal indirip güncellemeyi yükleyeceksiniz ve arkasından bilgisayardan uygun modem dosyasını yüklemeniz gerekli yoksa açılmaz ve recovery ekranında kalır.

Oyla:

872711

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
872711
Cihazım
9s
Konular
0
Twrp yüklü durumdayken telefon gelen güncellemeyi indiriyor fakat yükleyemiyor. Twrp ekranında kalıyor. Ben flashtool ile yükledim. Twrp de silinmiş oldu. Artık gelen güncellemeleri yükleyebiliyor. İstediğin orjinal romu indir flashtool ile yükle

Oyla:

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yüklü durumdayken telefon gelen güncellemeyi indiriyor fakat yükleyemiyor. Twrp ekranında kalıyor. Ben flashtool ile yükledim. Twrp de silinmiş oldu. Artık gelen güncellemeleri yükleyebiliyor. İstediğin orjinal romu indir flashtool ile yükle
Anladım yani herhangi bir sorun olmaz flash tool ile guncelledigimde imeil gitmez

Oyla:
Üst Alt