Çözüldü Imei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sstar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serter
Cihazım
Mi Max 3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.1
Telefon Modeli
Mi max 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaslar. Babam kirgizistandan mi max 3 almisti, imei attirdi fakat cift hat ozelligini kullanamadigi icin telefonu bana verdi. Bende bu konularda hic bilgi sahibi olmadigim icin telefonu resetledim ama imei gozukmuyor... telefoncuya goturmeden bunu cozebilir miyim ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaslar. Babam kirgizistandan mi max 3 almisti, imei attirdi fakat cift hat ozelligini kullanamadigi icin telefonu bana verdi. Bende bu konularda hic bilgi sahibi olmadigim icin telefonu resetledim ama imei gozukmuyor... telefoncuya goturmeden bunu cozebilir miyim ?
Hocam keşke işlem yapmadan önce foruma yazsaydınız IMEI repair yapılan cihazlarda ayarlardan fabrika ayarlarına döndürme ya da stok recovery den format data yapmak yazılan IMEI'yi siler.Sizin yapabileceğiniz bir işlem yok tekrar repair yapılması gerekiyor...

Son düzenleme:
Oyla:

sstar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serter
Cihazım
Mi Max 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam keşke işlem yapmadan önce forumaz yazsaydınız IMEI repair yapılan cihazlarda ayarlardan fabrika ayarlarına döndürme ya da stok recovery den format data yapmak yazılan IMEI'yi siler.Sizin yapabileceğiniz bir işlem yok tekrar repair yapılması gerekiyor...
:(( tesekkur ederim.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt