Yardım IMEI ve root bataryaya zarar verir mi?(ömrünü kısaltır mi?)

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 11 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Mi 11 lite cihazını kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce IMEI attım ve telefonumun şarjının daha hızlı gittiğini gördüm. (Normalde test ettim 1 saatte %12 gidiyor ama şimdi baya hızlı gidiyor denedim)Ve bu IMEI attıktan sonra oldu. Ve benim içime şüphe düştü acaba IMEI yüzünden mi hızlı bitiyor. Ve IMEI atan kişi cihaza rootta atmış. Sizce IMEI ve roottan dolayı mı böyle oldu? Şimdiden teşekkürler.
(IMEI attıktan sonra baya sorun oluştu telefonda kamera gece modunda mor çekiyor. Şarj hızlı gidiyor)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Normal repair işleminde Şarjın yüksek gitmesi imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanır yalnız bu cihazlarda modem dosyası değiştirildiği için Kesin bundandır demek sağlıksız bir teşhis olur. Ama gece modunda mor çekmesi modem dosyası değiştirilmesinden kaynaklı ve şuanda çözümü yok. Belki ileride düzenlenmiş bir modem dosyası çıkarsa düzelebilir. Aynı mor çekme sorunu note 10 pro ve pro max larde de mevcut. Geçmişte bu soruna mi 8se lerden herkes aşinadır diye düşünüyorum..

Oyla:

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal repair işleminde Şarjın yüksek gitmesi imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanır yalnız bu cihazlarda modem dosyası değiştirildiği için Kesin bundandır demek sağlıksız bir teşhis olur. Ama gece modunda mor çekmesi modem dosyası değiştirilmesinden kaynaklı ve şuanda çözümü yok. Belki ileride düzenlenmiş bir modem dosyası çıkarsa düzelebilir. Aynı mor çekme sorunu note 10 pro ve pro max larde de mevcut. Geçmişte bu soruna mi 8se lerden herkes aşinadır diye düşünüyorum..
Hocam modem dosyası değişikliği derken? Yani kameradaki bu sorun bir daha düzelmeyecek mi? Ve IMEI doğru atılmış değil mi?( Dediğinize göre) Kusura bakmayın hocam telefonu alalı 5-6 ay oldu korkuyorum sonuçta yeni telefon.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Modeme fix gelene kadar bekleyeceksiniz mecbur

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
açıklayıcı olacak şekilde yazdım işte. aynı soruyu tekrar etmeyin lütfen 2. sorunuzun cevabı da yazdığım yazının içinde mevcut anlamadıysanız tekrar okuyun..

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Anlamayacak birşey yok arkadaş net ve açık şekilde yazmış zaten. Dikkatle okursanız anlayacaksınızdır.

Oyla:

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeme fix gelene kadar bekleyeceksiniz mecbur
Hocam Fix geldiğinde şarj düzelecek mi çünkü şarj çok sıkıntı ve Fix gelirse nasıl öğrenirim,nerden yapabilirim ve ne zaman gelir biliyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıklayıcı olacak şekilde yazdım işte. aynı soruyu tekrar etmeyin lütfen 2. sorunuzun cevabı da yazdığım yazının içinde mevcut anlamadıysanız tekrar okuyun..
Kusura bakmayın hocam şimdi anladım. Ama sorun IMEI ve root değilse ne olabilir hani dediğim gibi bu hızlı şarj bitmesi IMEI attıktan sonra oldu. Root kaldırırsam düzelme şansı var mı?

Oyla:
Üst Alt