Yardım imei ve bootloader problemlerim

kryy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
2
Dostlar bu konularda acemiyim birazda baya kotu sekilde tavsan deligine girdim lutfen yardimci olur musunuz umarim bu post goruntulenme kazanir.

Oncelikle benim 2 problemim var,

Ilki imei kaydinin etrafından atlama, 45k vermek istemiyorum.

İkincisi ise benim mi14 ultra telefonum cinden getirtme, model adinin onunda C harfi var fakat satan adamlar global rom yuklemisler ve suanda bootloader kilidi acik.

Baska bir forumda birii bana bundan dolayi guncelleme yaptiktan sonrs cihazimi brick edebilcegimi soylediginden hyper os 2.0'a guncellemedim hala

Ayni kisi bana guncelleme almayacagimi soylemisti fakat ben 1.0.12 guncellemesini ve hyperos 2 guncellemesini aldim.

Problem ise ben eu romu daha fazla begendim gerek ozellikleri, gerek servis uygulamalarinin xiaomi olmasi falan dolayisiyla, ayrica optimizasyon daha iyiymis.

Bu eu roma gecme surecinde nelerle karşılaşabilirim? Nasil seyler olur? Mesela bazi insanlar nfc ve g.pay kullanamiyormus.

Gercekten cok bunalmis haldeyim yardimci olur musunuz ayrica imei icin ucreti dahilinde buradan hizmet sarin alabilir miyim? Forum kullanmayi pek bilmiyorum fakst sanirim bu sitede oyle bir yer var

Cevaplar icin simdiden teşekkürler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihaz için server kayıt mevcut Biz uzak bağlantı ile destek veririz.
sim2 kayıt olur. Kilit açık ise güncelleme yapar.

kryy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihaz için server kayıt mevcut Biz uzak bağlantı ile destek veririz.
sim2 kayıt olur. Kilit açık ise güncelleme yapar.
Hocam server kayit olayi sadece samsunglarda yok muydu? Ayrica guncelleme yapacak olmasi iyi peki sifirlandigi zaman gidiyor mu kayit? Ve son olarak direnc kayittaki gibi problemler cikar mi? Biraz detayli sekidle anlatabilirseniz cok sevinirim bu konularda pek fazla bilgim yok :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam server kayit olayi sadece samsunglarda yok muydu? Ayrica guncelleme yapacak olmasi iyi peki sifirlandigi zaman gidiyor mu kayit? Ve son olarak direnc kayittaki gibi problemler cikar mi? Biraz detayli sekidle anlatabilirseniz cok sevinirim bu konularda pek fazla bilgim yok :)

kryy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam birde normal imei atma yontemi benim cihazda neden olmuyor? Kilit acik.

Üst Alt