Çözüldü imei var şebek yok ve sensörler çalışmıyor

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mui 12.0 android 10 tam bilgi sahibi değilim
Telefon Modeli
redmi not 8
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar dün telefona yanlış twrp yükledim ve telefon çöktü wipe data yaptım düzelti sonra magisk te sorun oluştu yapmak için iki üç kere flash lamak zorunda kaldım ve sensörler gitti. sonra forumda araştırdım peresit.img bozulmuş olabilir diye bir konu okudum sanırım yanlış romun peresite.img dosyasını flashladım şebekede gitti sensörlerde çalışmıyor telefoncuya götürdüm yapamadı acaba yardım edecek biri vardımıdır yeni teleofon alacak bütçem yok ve telefonun çöp olmasını istemiyorum acaba düzelirmi?

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
mitool v2 ile stok rom atmayı deneyin

yada önce bunu

Oyla:

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
merhabalar dün telefona yanlış twrp yükledim ve telefon çöktü wipe data yaptım düzelti sonra magisk te sorun oluştu yapmak için iki üç kere flash lamak zorunda kaldım ve sensörler gitti. sonra forumda araştırdım peresit.img bozulmuş olabilir diye bir konu okudum sanırım yanlış romun peresite.img dosyasını flashladım şebekede gitti sensörlerde çalışmıyor telefoncuya götürdüm yapamadı acaba yardım edecek biri vardımıdır yeni teleofon alacak bütçem yok ve telefonun çöp olmasını istemiyorum acaba düzelirmi?
cihaz kod adı ginkgo dimi eski note 8 yani

şimdi her şeyi baştan yapalım öncelikle cihaza düşük yazılım atın tavsiye ettiğim yazılım
ginkgo 11.0.11 =

bunu fastboottan yazdırdıktan sonra şebeke vs düzeldi mi bakın düzelmemişse eğer

twrp yükleyin bu yazılımın içindeki persist img yi cihaza atın installden kurun eğer installden kuramazsanız
minimal adbyi açıp şu kodu girin :

adb shell
dd if=/sdcard/persist.img of=/dev/block/bootdevice/by-name/persist

persist i yükleyecektir
büyük ihtimalle sorun çözülür geçmiş olsun

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mitool v2 ile stok rom atmayı deneyin

yada önce bunu

hocam telefoncuda daha telefon büyükihtimalle yapamıyacak gelmesini bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz kod adı ginkgo dimi eski note 8 yani

şimdi her şeyi baştan yapalım öncelikle cihaza düşük yazılım atın tavsiye ettiğim yazılım
ginkgo 11.0.11 =

bunu fastboottan yazdırdıktan sonra şebeke vs düzeldi mi bakın düzelmemişse eğer

twrp yükleyin bu yazılımın içindeki persist img yi cihaza atın installden kurun eğer installden kuramazsanız
minimal adbyi açıp şu kodu girin :

adb shell
dd if=/sdcard/persist.img of=/dev/block/bootdevice/by-name/persist

persist i yükleyecektir
büyük ihtimalle sorun çözülür geçmiş olsun
hocam telefon hala telefoncuda büyük ihtimalle yapamıyacak gelince deneyeceğimde ben rom yüklemekten korkuyorum artık ama olmazsa gelince deneyeceğim inşallah olur yarın cevap vereceğim

bide 3 rom yükledim imei attım düzelmedi persist .img yi adb üzerinde flashlamaya çalıştım hata verdi ama twrp den denemedim telefon tuğla olur diye korktum

Son düzenleme:
Oyla:

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
hocam telefoncuda daha telefon büyükihtimalle yapamıyacak gelmesini bekliyorum

hocam telefon hala telefoncuda büyük ihtimalle yapamıyacak gelince deneyeceğimde ben rom yüklemekten korkuyorum artık ama olmazsa gelince deneyeceğim inşallah olur yarın cevap vereceğim

bide 3 rom yükledim imei attım düzelmedi persist .img yi adb üzerinde flashlamaya çalıştım hata verdi ama twrp den denemedim telefon tuğla olur diye korktum
Sorun olmaz note 8 rahat cihaz her türlü halledilir

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
hocam aynı sorunu mi 8 se cihazımda güncelleme sonucu yaşamıştım sensör ve şebeke bi türlü gelmiyodu modem dosyasını flashladım sorun düzeldi

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modem dosyası hangisi oluyor hocam ayrıntılı anlatırmısınız lütfen birde twrp üzerindenmi flashladınız yoksa adb üzerinden mi?

Oyla:
Üst Alt