Yardım İmei sorunu

İsmaileren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
note11pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2201116TG
Telefon Modeli
2201116TG
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
S.a

Note11pro4g 2201116TG modelini kullanıyorum Cihazıma yanlış rom yükleme sonucunda hardbrick meydana geldi sp flash tool ile format data yapıp sonra eng rom kurup cihazı açtım daha sonra tekrar sp flash tool ile global roma geçiş yaptım cihazım şuanda açıldı ama bir sorun var İmei numaraları gözükmüyor imei yazısı bile yok ve telefona hat takınca pin kodu dahi istemiyor nasıl olucak bl kilidi 3 gün sonra acılıcak nasıl bir yol izlemeyelim _

İsmaileren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
note11pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrar imei atarım yanlız sorun biraz farklı sim kartını dahi okumuyor gogle hesabı açarken bile google sunucu ile baglantı kuramadı hatası veriyor

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
tekrar imei atarım yanlız sorun biraz farklı sim kartını dahi okumuyor gogle hesabı açarken bile google sunucu ile baglantı kuramadı hatası veriyor
Diğer kablosuz donanım ne durumda acaba ? Bluetooth, wifi varsa NFC falan düzgün çalışıyor mu ? Bunlar düzgün çalışıyorsa tekrar yazma ile düzelir eğer IMEI numaralarını biliyorsanız.

Oyla:

İsmaileren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
note11pro
Konular
3
Diğer kablosuz donanım ne durumda acaba ? Bluetooth, wifi varsa NFC falan düzgün çalışıyor mu ? Bunlar düzgün çalışıyorsa tekrar yazma ile düzelir eğer IMEI numaralarını biliyorsanız.
wifi filan hepsi çalışıyor sadedce imei ve sim kartı okumuyor güncelleme ile düzelir dedim belki düzelir diye umut ettim güncelledim ve telefon şuan miu ekranından sonra resetliyip recovery moda atıyor NW DATA İS CORRPTED HATASI veriyor nasıl düzeltebilirim bu durumu

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
wifi filan hepsi çalışıyor sadedce imei ve sim kartı okumuyor güncelleme ile düzelir dedim belki düzelir diye umut ettim güncelledim ve telefon şuan miu ekranından sonra resetliyip recovery moda atıyor NW DATA İS CORRPTED HATASI veriyor nasıl düzeltebilirim bu durumu
Cihaza IMEI repair falan mı yapmaya çalıştınız ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kargo ile gelirse tamirini gerçekleştiririz. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz

Oyla:

İsmaileren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
note11pro
Konular
3
Cihaza IMEI repair falan mı yapmaya çalıştınız ?
Hayır cihaz 7 günlük Kilidi açayım derken hard brick oldu sp flash tool ile eng rom yükleniyor lakin global roma geçiş yaptıktan sonra miu ekranında kalıyor ve cihazda şuan imeiler gitmiş durumda imei numaralarının ikiside bende onu tekrar yazdırabilirmiyim yazdırdıktan sonra güncelleme ile filan gidermi yeni nesil telefonlarda kalıcı atılmıyor diye duymuştum varmı öyle birşey kilidin açılmasına 2 gün var kilid açıldıktan sonra mi flash ile romu romlasam aynı sorunu yaşarmıyım acaba veyahutta başka bir şekilde halledebilirmiyim bilgisi olan varsa yazabilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo ile gelirse tamirini gerçekleştiririz. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz
Kalıcı imei repair yapabiliyormusunuz

Oyla:

İsmaileren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
note11pro
Konular
3
beyler cihazı eski bir rom kurarak açtım ama halen imeiler silik durumda ve en ufak güncellemede sıfırlamada cihaz tekrar çöküyor brick duruma geliyor google hesabı bile açamıyorum gogle sunucu ile baglantı sorunu oluştu diye hata veriyor bu sorunu nasıl çözecegim çözdükten sonra imeileri attıktan sonra güncellemede gidermi ilk aldıgım hale nasıl getirebilirim yardımcı olacak anlayan eden yokmu neyden kaynakl bu durum

Oyla:
Üst Alt