Yardım İMEİ Sorunu

kafadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Maho
Cihazım
Mi10T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
mi10 t
Bootloader Kilidi
Açık
IMEI nolu cihazinizi aldiginiz yerden yeni numaraniz ile eslestirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde telefonunuz 1 hafta icerisinde kapatilacaktir B003
y26 ocakta böyle bir mesaj geldi vodafonedan gelen kod 14haneli ve telefondaki imei ile alakası yok... daha önce sorun yoktu numaramı degiştirdigim gün böyle bir sıkıntı oldu. cihazı halen daha kullanıyorum

nurilhuda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurilhüda
Cihazım
S4 (İ9500)
Konular
2
IMEI nolu cihazinizi aldiginiz yerden yeni numaraniz ile eslestirmeniz gerekmektedir.Aksi takdirde telefonunuz 1 hafta icerisinde kapatilacaktir B003
y26 ocakta böyle bir mesaj geldi vodafonedan gelen kod 14haneli ve telefondaki imei ile alakası yok... daha önce sorun yoktu numaramı degiştirdigim gün böyle bir sıkıntı oldu. cihazı halen daha kullanıyorum
Birçok kişiye bu hafta bu mesaj gelmiş genelde yanlış yollamışlar *#06# yazarak kendi imei numaranla mesajda gelen imei numarasını karşılaştır. Aynı ise aldığın yerle görüş. Farklı ise umursama.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kafadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Maho
Cihazım
Mi10T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birçok kişiye bu hafta bu mesaj gelmiş genelde yanlış yollamışlar *#06# yazarak kendi imei numaranla mesajda gelen imei numarasını karşılaştır. Aynı ise aldığın yerle görüş. Farklı ise umursama.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
farklı alanların hepsi vodafone ise sistemseldir o zamam

Oyla:
Üst Alt