Yardım İmei sorunu Xiaomi mi8

Alihan53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alihan
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10,0
Telefon Modeli
Xiaomi mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar acemiyim konuyu nereye acacagimi.bilemedim,hongkong dan xiaomi mi8 128 gb telefon aldim imei kayit ettirmede imei 1 olan imei girdim ucretini odedim ,fakat imei sorgulamada kayit disi imei diyor ne yapmam lazim telefonum kapanmamasi icin acil yardim edermisiniz

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merhabalar acemiyim konuyu nereye acacagimi.bilemedim,hongkong dan xiaomi mi8 128 gb telefon aldim imei kayit ettirmede imei 1 olan imei girdim ucretini odedim ,fakat imei sorgulamada kayit disi imei diyor ne yapmam lazim telefonum kapanmamasi icin acil yardim edermisiniz
Kayıt işlemini yaptıktan ne kadar süre sonra kontrol ettin de, kayıt dışı imei dedi?

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Süreci bilmiyorum ama sisteme düşmesi için erken olabilir. Özellikle bu ülkede bürokratik işler hızlı şekilde yürümüyor maalesef.

Oyla:

Alihan53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alihan
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Süreci bilmiyorum ama sisteme düşmesi için erken olabilir. Özellikle bu ülkede bürokratik işler hızlı şekilde yürümüyor maalesef.
Ben bir yanlis yapmadim dimi imei1 girdim hersey onaylandi parayi fLan aldi makbuzuda kaydettim zaten gerisi surec dir insallah

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ben bir yanlis yapmadim dimi imei1 girdim hersey onaylandi parayi fLan aldi makbuzuda kaydettim zaten gerisi surec dir insallah
e-devlet üzerinden mi kayıt yaptın? Eğer öyleyse, yanlış yapma şansın yok zaten. Muhtemelen olmuştur. Telefon çift hatlıysa; Aynı paraya ikinci imei numaranı da kayıt ettirebiliyorsun şimdi öyle bir imkan olur mu araştır derim.

Oyla:

Alihan53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alihan
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e-devlet üzerinden mi kayıt yaptın? Eğer öyleyse, yanlış yapma şansın yok zaten. Muhtemelen olmuştur. Telefon çift hatlıysa; Aynı paraya ikinci imei numaranı da kayıt ettirebiliyorsun şimdi öyle bir imkan olur mu araştır derim.
E devletten yaptim tesekkur ederim hersey icin arastiricam saolun

Oyla:
Üst Alt