Yardım İmei Sorguda Kayıt Bulunamadı Hatası

Riverred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi13ultra
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.2
Telefon Modeli
Mi 13 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi günler,

Ağustos ayında aldığım Kayıtsız Mi 13 Ultra cihazım Sim 1 bugün itibariyle 120 gün yasal süreyi doldurarak kapandı. Sim 2'ye taktığımda ise Servis Yok yazısı geldi. Bende Simlerin İmeilerini e-devlet üzerinden sorguladığımaya karar verdim;

Sim 1 : Kayıt dışı cihaz
Sim 2 : Kayıt bulunamadı

İmeiler e-devlette bu şekilde görünüyor.

Sim 2 de takılı hattım ve şebeke alamıyorum. Sim 2 ye ilk defa hat takıldı. Sorunu nasıl çözebilirim?

Riverred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi13ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BTK'yı aradım sorun yok Sim 2'yi 120 gün kullanabilirsiniz, şebeke alabilmek için operatörünüzü arayın dedi. Operatörü aradım. Onlarda sorun yok ama başka bir TR kayıtlı cihaza hattınızı 15-20 dakika takın sonra tekrar yurtdışı cihaza takın sorun çözülecektir dedi. Bakalım en kısa sürede deneyeceğim...

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hat takılmamış yurtdışı cihazlarda kayıt bulunamadı yazar. Hat takılanlarda ise kayıtdışı yazar.
Sıfır diye alınan cihazların hat takılıp takılmadığı da bu şekilde anlaşılabilir.
Bu bir hata değil yani anlayacağınız.

Bu arada sim 2 ye hattı takarsanız 2 sim birden aktif olur ve 8 ay yerine 4 ay kullanırsınız.

Oyla:

Riverred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi13ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim 1 in 120 günü bitti. Şuan Sim 2 ye ilk kez hat taktım ama şebeke alamıyorum. Btk 120 gün süresi var diyor ama bende hat yok şuan..

Oyla:

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
9
Hat takılmamış yurtdışı cihazlarda kayıt bulunamadı yazar. Hat takılanlarda ise kayıtdışı yazar.
Sıfır diye alınan cihazların hat takılıp takılmadığı da bu şekilde anlaşılabilir.
Bu bir hata değil yani anlayacağınız.

Bu arada sim 2 ye hattı takarsanız 2 sim birden aktif olur ve 8 ay yerine 4 ay kullanırsınız.
Merhaba;

1 haftadır YD 14t pro'nun sim2'sine hat takarak kullanıyorum. Sorgulamada sim2 kayıt dışı görünüyor ve btk sms attı. Sim1 ise "kayıt bulunamadı" şeklinde. Neden iki sim'de aktif olsun?

Oyla:
Üst Alt