Çözüldü İmei sonrası volte gitti

Tusyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tusy
Cihazım
Note 10 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.8
Telefon Modeli
Note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba telefoncudan imei atıldı 4.5g açıkken volte yok ama lte only yapınca volte geliyor ve biri beni arayınca internet gidiyor *#*#4636#*#* dan baktığımda 2g görünüyor atilan imei 2g ye ait olduğu için mi böyle yoksa imei işlemi yanlış mı yapıldı

Çözüm
Çözüm yolunu buldum voltesi giden arkadaşlar bu mesajımı okusun benim imei repair yapılmıştı sim 2 tek vardı telefoncu yapmıştı hatta volte yoktu vo wifi vardı CanYILMAZ hocamın qcn sini alıp kendi imei numaralarımla editledim sonrasında telefondaki numaraları silmeden direkt can hocadan aldığım ve kendi numaralarımı yazdığım qcnyi alıp telefona yazdım telefonun voltesi sıkıntısız çalışıyor şuan can hocam dosya için sağolun konu çözülmüştür

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu cihazda modem değiştiği için volte gidiyor. IMEI ile alakası yok bunun. Bütün imeiler aynı sinyali alır. Forum arama bölümünden bakın bu cihazda volteyi aktif edenler olmuştu ama konuyu hatırlayamadım.

Oyla:

Tusyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tusy
Cihazım
Note 10 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki bu 4.5 den 2g ye geçme olayı da düzelir mi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
arama esnasında 4.5g den 3g ye düşmesi gerekir 2g düşüyorsa imei işlemi hatalı ya da modem düzgün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 3g hiç gelmiyorsa cihazda arayanlarda size ulaşamaz kapalı der çoğu zaman

Oyla:

Tusyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tusy
Cihazım
Note 10 pro
Konular
3
3gyi şu sekilde açabiliyorum hocam
1. Yöntem lte/wcdma seçince 3g ve 4.5g var volte yok( lte only yapinca volte var)
2. Yöntem ayarlardan 3g öncelikli yapınca geliyor

Oyla:

Tusyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tusy
Cihazım
Note 10 pro
Konular
3
arama esnasında 4.5g den 3g ye düşmesi gerekir 2g düşüyorsa imei işlemi hatalı ya da modem düzgün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca 3g hiç gelmiyorsa cihazda arayanlarda size ulaşamaz kapalı der çoğu zaman
Hocam şuan bir daha denedim başka bir hatla 2g'ye geçme sorunu Vodafone'dan kaynaklı olabilir türk telekom hat taktım onda 3g ye geçiyordu Vodafone bir işi de doğru yapsa keşke toptan sorunlu bir sağlayıcı 😂 peki volteyi düzeltmenin bir yolu var mı hocam

Oyla:

Tusyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tusy
Cihazım
Note 10 pro
Konular
3
Çözüm yolunu buldum voltesi giden arkadaşlar bu mesajımı okusun benim imei repair yapılmıştı sim 2 tek vardı telefoncu yapmıştı hatta volte yoktu vo wifi vardı CanYILMAZ hocamın qcn sini alıp kendi imei numaralarımla editledim sonrasında telefondaki numaraları silmeden direkt can hocadan aldığım ve kendi numaralarımı yazdığım qcnyi alıp telefona yazdım telefonun voltesi sıkıntısız çalışıyor şuan can hocam dosya için sağolun konu çözülmüştür

Oyla: Çözüm
Üst Alt