Soru IMEI sonrası recovery

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Merhabalar;

Imei atıldıktan sonra twrpde kalmak istemiyorum stok recovery rootsuz bir şekilde kalmak istiyorum, orjinal recovery flaşlasam herhangi bir sorun olur mu ?

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Merhaba iyi akşamlar. Tavsiyem kaldırmamanız yönünde çünkü herhangi bir sorunda kolaylık sağlayacaktır size Ama mutlaka kaldırmam gerek diyorsanız sorun olmaz. İmei dosyalarıyla recovery dosyaları farklı dosyalar. Şuan kullandığınız rom'un orijinalini bulup recovery dosyasını alarak (başka bir yerden indirmenizi önermem, kendiniz yapın derim) şuan kullandığınız rom'a flaşlamanız gerekmekte. Kolay gelsin, iyi günler :)

Son düzenleme:

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba iyi akşamlar. Tavsiyem kaldırmamanız yönünde çünkü herhangi bir sorunda kolaylık sağlayacaktır size Ama mutlaka kaldırmam gerek diyorsanız sorun olmaz. İmei dosyalarıyla recovery dosyaları farklı dosyalar. Şuan kullandığınız rom'un orijinalini bulip recovery dosyasını alarak (başka bir yerden indirmenizi önermem, kendiniz yapın derim) şuan kullandığınız rom'a flaşlamanız gerekmekte. Kolay gelsin, iyi günler :)
Anladım peki çok teşekkür ederim ☺️

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Birde birşey soracaktım şimdi repair yaptım herşey kusursuz volteyide açtım kodlarla heryerden açık fakat voltenin simgesi gelmiyor fakat sim kart bölümünden açık gözüküyor

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Birde birşey soracaktım şimdi repair yaptım herşey kusursuz volteyide açtım kodlarla heryerden açık fakat voltenin simgesi gelmiyor fakat sim kart bölümünden açık gözüküyor
Hocam ben Azerbaycanda yaşadığım için voLTE gibi konularda pek bilgili değilim (burada daha yok malesef). Ama bildiğim kadarıyla kullandığınız operatör ile iletişime geçip voLTE servisini açtırmanız gerekmekte. İsterseniz başka konu açın, forum üzerinde bu konuda daha bilgili birisi yardımcı olur mutlaka.

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Hocam ben Azerbaycanda yaşadığım için voLTE gibi konularda pek bilgili değilim (burada daha yok malesef). Ama bildiğim kadarıyla kullandığınız operatör ile iletişime geçip voLTE servisini açtırmanız gerekmekte. İsterseniz başka konu açın, forum üzerinde bu konuda daha bilgili birisi yardımcı olur mutlaka.
Anladım, çok teşekkür ederim hocam ☺️

Üst Alt