Yardım IMEI Sonrası Kamera Problemi

ndandil01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nusret
Cihazım
Redmi N8
Konular
1
Merhabalar. Elimde Poco X3 Pro cihazım var. Cihazımı IMEI Repair için şehir dışına gönderdim. Direnç değişimi yapılıp yeni IMEI'ler yazıldı. Herhangi bir problem yok IMEI konusunda. Ancak Kamera uygulaması açılmıyor. Google Play Store'dan indirdiğim kamera uygulamaları ise kalitesiz ve renksiz çekim yapıyor. Google Cam kurduğumda ise çekim sonrası fotoğrafları renklendiriyor. Normal kamerayı silip komple GCAM geçmek istediğimde ise bootloader kapalı durumda olmasından dolayı sıkıntı yaşıyorum. Bootloader açıp TWRP kursam IMEI gider mi?. Bu problemin sebebi nedir?. Şimdiden teşekkürler.

Bazı Cihaz Bilgileri:
MIUI Sürümü: MIUI Global 13.0.4 Kararlı(SJUMIXM)
Android Sürüm: 12 SKQ1.211026.01
Model: M2102J20SG

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Direnç işlemiyle alakalı bir sorun işlemi yapan yerle görüşün.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Merhabalar. Elimde Poco X3 Pro cihazım var. Cihazımı IMEI Repair için şehir dışına gönderdim. Direnç değişimi yapılıp yeni IMEI'ler yazıldı. Herhangi bir problem yok IMEI konusunda. Ancak Kamera uygulaması açılmıyor. Google Play Store'dan indirdiğim kamera uygulamaları ise kalitesiz ve renksiz çekim yapıyor. Google Cam kurduğumda ise çekim sonrası fotoğrafları renklendiriyor. Normal kamerayı silip komple GCAM geçmek istediğimde ise bootloader kapalı durumda olmasından dolayı sıkıntı yaşıyorum. Bootloader açıp TWRP kursam IMEI gider mi?. Bu problemin sebebi nedir?. Şimdiden teşekkürler.

Bazı Cihaz Bilgileri:
MIUI Sürümü: MIUI Global 13.0.4 Kararlı(SJUMIXM)
Android Sürüm: 12 SKQ1.211026.01
Model: M2102J20SG
Benim de cihaz modeli aynı hocam IMEI işlemi gördü bir ara yanlışlıkla BL kilidini kapattım tekrar açtım IMEI uçmadı her poco X3 pro için geçerli mi bilmiyorum orasını

mandalina46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
10
Twrp kurulumunda imei niz gitmez. Bl açıp kurabilirsiniz ama sorun direnç kaynaklı duruyor. Değişimin yapıldığı yere bildirin.

Üst Alt