Soru imei sonrasi guncelleme

*FouR*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
c7
Konular
8
merhaba note 8 alacagimda imei repair sonrasi otadan guncelleme almiyor dediler dogrumu note 10 ve note 9 pro aliyodu

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İMEİ atılma ile güncelleme arasında bir bağ yok sadece cihazda TWRP varsa OTA güncelleme olmaz yani MB boyutunda bir güncelleme indirip yükleme yapamazsınız, tam rom boyutu yani GB boyutunda indirip linkte anlatılan yöntemle güncelleme yapabilirsiniz...

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Yukarıda hocamız açıklamış zaten. İmei repair sonrası otadan güncelleme alırsınız Twrp varsa otadan güncelleme yapmaz yapmaya çalışırsanız da geri twrp ekranına atar güncelleme başarılı olmaz yani. Tam rom indirip twrp üzerinden güncelleyip kullanımınıza devam edersiniz. Yanlış anlamayın ama 2018 kayıtlı kullanıcısınız forumda arama yapsanız önünüze tonlarca konu çıkıyor bununla ilgili defalarca yazılmış, çizilmiş konular var bunları biliyor olmanız gerek aslında.

Oyla:

*FouR*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
c7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarıda hocamız açıklamış zaten. İmei repair sonrası otadan güncelleme alırsınız Twrp varsa otadan güncelleme yapmaz yapmaya çalışırsanız da geri twrp ekranına atar güncelleme başarılı olmaz yani. Tam rom indirip twrp üzerinden güncelleyip kullanımınıza devam edersiniz. Yanlış anlamayın ama 2018 kayıtlı kullanıcısınız forumda arama yapsanız önünüze tonlarca konu çıkıyor bununla ilgili defalarca yazılmış, çizilmiş konular var bunları biliyor olmanız gerek aslında.
kusura bakmayin forumda yeniyim arama kismini bilmuyordum tesekkur ederim ayrica cevap icin

Oyla:
Üst Alt