Yardım IMEI silinmesi

receperen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Merhaba,

Bir konuda yardımınızı rica edeceğim.1 sene önce istanbulda dandik bir firmadan(problem yaşadıktan sonra farkettim) Mi Max 2 satın aldım.
1 sene sonra telefonu formatladım ve IMEI uçtu.Telefona bootloader ıle IMEI atma vs denememize rağmen cozemedık anladığım kadarıyla bunlar çakma IMEI çakıyorlar telefona(tecrübesizlilk!!). Aldığım yere verdim yaparlar diye 4 aydır telefonum onlarda ve yapamadılar.Telefonun unlockunu başka bir hesapla yapılmış ve bu bulunamıyor.Bu telefonu nasıl tekrar kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

mymehmet16

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
mi mix 2
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba,

Bir konuda yardımınızı rica edeceğim.1 sene önce istanbulda dandik bir firmadan(problem yaşadıktan sonra farkettim) Mi Max 2 satın aldım.
1 sene sonra telefonu formatladım ve IMEI uçtu.Telefona bootloader ıle IMEI atma vs denememize rağmen cozemedık anladığım kadarıyla bunlar çakma IMEI çakıyorlar telefona(tecrübesizlilk!!). Aldığım yere verdim yaparlar diye 4 aydır telefonum onlarda ve yapamadılar.Telefonun unlockunu başka bir hesapla yapılmış ve bu bulunamıyor.Bu telefonu nasıl tekrar kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
aynı sorun benim mi mix2 cihazımda var kardeşim bende aylardır yardım bekliyorum ama daha öyle birisi çıkmadı yapamadı lar cihazı servise yolladım yazılım attılar olmadı sen birini bulabilirsen beni bilgilendirir sen sevinirim aynı seyi bende senin için yaparım

Oyla:

receperen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bilmiyorum olursa tabiki ama telefon çöp oldu cidden gidip kadköyden vs bi yerden sakın almayın arkadaşlar hiç tavsiye etmiyorum.Herifler sattığının arkasında durmuyor yüzsüzler bide.Şu telefonlar normal satılsa sağda solda vatanda media markta bi yerde daha iyi olucak cidden.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
valla bilmiyorum olursa tabiki ama telefon çöp oldu cidden gidip kadköyden vs bi yerden sakın almayın arkadaşlar hiç tavsiye etmiyorum.Herifler sattığının arkasında durmuyor yüzsüzler bide.Şu telefonlar normal satılsa sağda solda vatanda media markta bi yerde daha iyi olucak cidden.
Zaten satılıyor hocam... Siz garantisiz ve güvenilmez yerden almışsınız.

Oyla:

receperen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Mi store diyorsanız ben aldığımda açık değildi :) nerede satılıyor oradan alayım bir dahaki telefonumu?

Oyla:

receperen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Arkadaşlar Selam,

1 yıldır telefonu farklı kişi ve telefoncuların yapamamasına rağmen sağolsun zenex hocama gönderdim ve telefonu halletti.
Teşekkürler Zenex

Oyla:
Üst Alt