Yardım IMEI silinmeden telefonu sıfırlamak

MmcRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı Global 12.5.2 (12.5.2.0 RFKMIXM Android sürüm (11 RKQ1.200826.002)
Telefon Modeli
Mi 9T PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Ben mi 9t pro telefonumu ikinci el olarak satın aldım. Aldığım kişi bana telefonu sıfırlayacağın zaman cihaz içerisinden fabrika ayarlarına kesinlikle dönme imei kaybolur, bilgisayar üzerinden yeni rom atarak sıfırlama yap demişti. Ben cihazımı satmak istediğimde cihazın imei numarası kaybolmadan telefonu tamamen nasıl sıfırlayıp yeni kullanıcısına teslim edebilirim. Hiç bir bilgim yok yardım ederseniz çok mutlu olurum. Herkese hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar.

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
cihazda twrp varsa ki muhtemelen vardır format data yaparak halledebilirsiniz hocam

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
bu dediğiniz işlemi yaparsam herşey aynı kalıp sadece telefon sıfılanmış olacak değil mi
Evet telefon sıfırlanır imei ye hiçbirşey olmaz. Cihazı kapatın ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun fotoğraftaki ekrana geldiğinde wipe sekmesine girin format dataya tıklayıp açılan ekranda yes yazıp onaylayın. işlem tamamlandığında reboot systeme tıklayın ve cihazın açılmasını bekleyin, cihaz açıldığında fabrika ayarlarına dönmüş olacak

Ekli dosyalar

• TWRP.png
    TWRP.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 16
  • Wipe.jpeg
    Wipe.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Wipe2.jpeg
    Wipe2.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

MmcRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet telefon sıfırlanır imei ye hiçbirşey olmaz. Cihazı kapatın ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun fotoğraftaki ekrana geldiğinde wipe sekmesine girin format dataya tıklayıp açılan ekranda yes yazıp onaylayın. işlem tamamlandığında reboot systeme tıklayın ve cihazın açılmasını bekleyin, cihaz açıldığında fabrika ayarlarına dönmüş olacak
çok teşekkür ederim ilginiz için. satılmaya yakın yapacağım. hayırlı sabahlarınız olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuan bi denedım hangi mod gelıyor diye ama Main menu başlıgı ve altında mıuı recovery 5.0 yazıyor. alt alta 5 sekme var reboot,wipe data, coonecth wıth mi asistans,safe mode, repeair mode. twrp yuklu değilmi demek bu. sizin verdiğiniz görselden farklı bir hali var

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
çok teşekkür ederim ilginiz için. satılmaya yakın yapacağım. hayırlı sabahlarınız olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuan bi denedım hangi mod gelıyor diye ama Main menu başlıgı ve altında mıuı recovery 5.0 yazıyor. alt alta 5 sekme var reboot,wipe data, coonecth wıth mi asistans,safe mode, repeair mode. twrp yuklu değilmi demek bu. sizin verdiğiniz görselden farklı bir hali var
evet twrp yüklü değil o menüde sakın wipe data yapmayın imei gider, Önünüzde 2 seçenek var ya cihaza twrp yükleyip sıfırlayacaksınız yada miflash programı ile cihazınıza rom atıcaksınız.

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
evet hocam twrp yüklü değil
telefonun bl kilidi açık mi kontrol eder misiniz
telefon açılırken açılışta kilit tosba işareti olur en üstte oradan anlayabilirsiniz

Oyla:

MmcRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam twrp yüklü değil
telefonun bl kilidi açık mi kontrol eder misiniz
telefon açılırken açılışta kilit tosba işareti olur en üstte oradan anlayabilirsiniz
geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunda kilit açıldı yazıyor. kapayıp açtıgımda da açılmış kilit simgesi gözüküyor

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunda kilit açıldı yazıyor. kapayıp açtıgımda da açılmış kilit simgesi gözüküyor
o zaman yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ister mi flash ile stock rom atın
bl. kilidinin kapatmamaya dikkat edin forumda konu anlatımları mevcut
ki mi flash ile yaparsanız recovery vs de orjinal durur
ister twrp ile yapın
cihaza twrp yükleyip yukarıdaki resimli anlatımı uygulayın
twrp ile cihaz yedeği imei yedeği vs. alma imkanınız da mevcut
tercih sizin hocam

Oyla:
Üst Alt