Yardım İmei Silinir Mi?

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
Arkadaşlar hepinize merhaba. telefonumu alalı 1 ay oldu mi 6 seramik 128 gb. Şu anda eu rom kullanmaktayım ve resmi imei kayıtlı değil ölü telefondan imei yüklenmiş son güncellemelerden 7.12.14 ve 7.12.21 sürümlerinde euda mi 6 yok ama global romda var ben global rom yüklemek istiyorum sıkıntı yaşar mıyım imei silinme kaybetme gibi bişey olur mu veya herhangi bir sorun acil yardım edin arkadaşlar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
İmei'nin sileceğini zannetmiyorum ama yine size kalmış bir şey bazı Mi6'larda cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca imei uçması oluyordu,göz önünde bulundurarak rom kurulumunu yapınız.

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Arkadaşlar hepinize merhaba. telefonumu alalı 1 ay oldu mi 6 seramik 128 gb. Şu anda eu rom kullanmaktayım ve resmi imei kayıtlı değil ölü telefondan imei yüklenmiş son güncellemelerden 7.12.14 ve 7.12.21 sürümlerinde euda mi 6 yok ama global romda var ben global rom yüklemek istiyorum sıkıntı yaşar mıyım imei silinme kaybetme gibi bişey olur mu veya herhangi bir sorun acil yardım edin arkadaşlar
eu rom kurulu ise twrp de kuruludur farzediyorum.efs,fsg ve data yedeklerinizi alip bilgisayara atin.herhangi sorunda geri donebilirsinizyn~~

Oyla:

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet twrp yüklü imei silinse yedekten geri gelir mi arkadaşlar acil bir konu telefonu fabrika ayarlarına aldım imei sorunu olmadı

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Evet twrp yüklü imei silinse yedekten geri gelir mi arkadaşlar acil bir konu telefonu fabrika ayarlarına aldım imei sorunu olmadı
Benim uçmuştu yedekten geri getirdim.Her ihtimale karşi yedeklerini al hocam yine.

Oyla:

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi