Yardım İmei repairlediğim telefonuma trwp ile efs yedeklemiştim şuan twrp gitmiş magisk falan silinmiş, eski efs hala duruyormudur twrp neden gitmiştir ?

burakcan45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burakcan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.7
Telefon Modeli
Poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Açık
Poco x3 cihazıma 1 sene önce eski android telefonumun imeisini attım sonrasında sıkıntı yaşamadan kullanıyordum. Btk dan mesaj geldi 1 ay sonra kapanacaktır diye. telefonun eski üstünde gelen imeileri efs yedeklemiştim twrp ile . geri yüklemek için twrp yi açmak istediğimde twrp açılmıyor mi nin recoverysi açılıyor bu neden olmuştur telefonumda eski efsler yedekler duruyormudur yeniden twrp yüklesem onları görebilirmiyim

Snowhound1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz deniz
Cihazım
REDMİ Mİ 11LİTE
Meslek
YAZILIM
Konular
2
tekrar twrp yükleyin

Oyla:

sof2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
general mobi
Konular
0
Poco x3 cihazıma 1 sene önce eski android telefonumun imeisini attım sonrasında sıkıntı yaşamadan kullanıyordum. Btk dan mesaj geldi 1 ay sonra kapanacaktır diye. telefonun eski üstünde gelen imeileri efs yedeklemiştim twrp ile . geri yüklemek için twrp yi açmak istediğimde twrp açılmıyor mi nin recoverysi açılıyor bu neden olmuştur telefonumda eski efsler yedekler duruyormudur yeniden twrp yüklesem onları görebilirmiyim
btkdan gelen mesaj ile sizin orjinal imeiler aynı ise sıkıntı yok eğer attıgın imei ile aynıysa klona düşer.efs yedeğini pcye yada flash belleğe yedeklemediysen dosya yöneticisinde twrp klasörü olması lazım onun içindedir orda yoksa geçmiş olsun twrp yüklediysen ve imei attıysan rootlamışsındır yada rootu sonradan kaldırdın kaldırınca twrpde gitti

Oyla:

burakcan45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burakcan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
btkdan gelen mesaj ile sizin orjinal imeiler aynı ise sıkıntı yok eğer attıgın imei ile aynıysa klona düşer.efs yedeğini pcye yada flash belleğe yedeklemediysen dosya yöneticisinde twrp klasörü olması lazım onun içindedir orda yoksa geçmiş olsun twrp yüklediysen ve imei attıysan rootlamışsındır yada rootu sonradan kaldırdın kaldırınca twr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her robotta twrp gidermi ? Şimdi ben bir daha IMEI atsam kendime ait ,bunu nasıl yakılıyor sistem 1 buçuk yıldır kullanıyordum ..

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her robotta twrp gidermi ? Şimdi ben bir daha IMEI atsam kendime ait ,bunu nasıl yakılıyor sistem 1 buçuk yıldır kullanıyordum ..
Aynı imei numarasına sahip 2 cihaz sinyal aldığı anda yakalanır.
İMEİ'si alınan cihaz hurda olmalı asla sim kart takılmamalı.

Kalıcı TWRP için Magisk şart .

Oyla:
Üst Alt