Soru IMEI Repair

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Merhabalar iyi akşamlar. Yarın yurt dışı cihazımın BL kilidi açılacak ve telefoncu imei repair işlemi yapacak. Ardından ben telefonu istediğim gibi sıfırlayabilir miyim? Fabrika ayarlarına döndürmemem gerektiği yazıyor sanırım, peki bu telefon nasıl sıfırlanacak? Acaba telefoncu repair yaparken TWRP yükler mi? Öyle olursa sıfırlaması kolay olur, format data yaparız. Ayrıca IMEI repair yapılmış cihazda isteğe göre rom yüklenebiliyor mu? IMEI kaybı yaşatır mı?

Lithium87

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Memur
Konular
2
Reapir işlemi yapacaksa muhakkah TWRP yüklenir çünkü TWRP üzerinden işlemler yapılıyor.

Ben repair işlemi yaptırdım. Yapan kişi repair işleminden sonra global romu yükledikten sonra, telefonu kendi üzerinden sıfırlamazsam sıkıntı olmayacağını söyledi. Otadan güncellemeleri sorunsuz yükleyeceğimi, çünkü twrp'nin repairden sonra tekrar yüklemediğini, global rom yüklemek ya da recovery gibi işlemler için mi flash tool ile işlem yapmamı, bu flash tool ile fastboot modunda yapılan işlemlerin imei'ye bir sıkıntı çıkarmayacağını söyledi.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Ben repair işlemi yaptırdım. Yapan kişi repair işleminden sonra global romu yükledikten sonra, telefonu kendi üzerinden sıfırlamazsam sıkıntı olmayacağını söyledi. Otadan güncellemeleri sorunsuz yükleyeceğimi, çünkü twrp'nin repairden sonra tekrar yüklemediğini, global rom yüklemek ya da recovery gibi işlemler için mi flash tool ile işlem yapmamı, bu flash tool ile fastboot modunda yapılan işlemlerin imei'ye bir sıkıntı çıkarmayacağını söyledi.
TWRP yükleseyimş keşke yanlış yapmış EFS yedeği alsaydınız keşke orjinal imei'lerin ve şuan ki imelerin siz bence TWRP kurun şuan yaptığınız Motora kasksız binmek gibi bir şey.

Oyla:

Lithium87

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Memur
Konular
2
TWRP yükleseyimş keşke yanlış yapmış EFS yedeği alsaydınız keşke orjinal imei'lerin ve şuan ki imelerin siz bence TWRP kurun şuan yaptığınız Motora kasksız binmek gibi bir şey.

Peki pratikte dediği şeyler doğru mu sizce hocam?
Yani otadan güncellemeleri sorunsuz yükleyebileceğim ve mi flash tool ile cihazıma uygun istediğim resmi sürüme geçip sıfırlayabileceğim gibi?

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
şu andaki 10.3.10.
öncekini bilmiyorum, telefonu almadan öncede bu sohbeti telefoncuyla konuşmuştum. hatta test için yanında fabrika ayarlarına çevirdik sıkıntı çıkmadı.
2 hafta sonra bir daha evde kendim çevirdim yine sıkıntı çıkmadı.
Önceki yok zaten global ilk kararlı rom bu mi9t pro içim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki pratikte dediği şeyler doğru mu sizce hocam?
Yani otadan güncellemeleri sorunsuz yükleyebileceğim ve mi flash tool ile cihazıma uygun istediğim resmi sürüme geçip sıfırlayabileceğim gibi?
Herşeyi sorunsuz yükleyebilirsiniz sıfırlama yapmayın ama orjinal cihaz ayarlar sıfırlama gibi yoksa ota normal güncelleme vs hiç sorun değil

Oyla:
Üst Alt