Merhaba, imei repair yaptım fakat şebeke sadece 2gde, note9s cihazım. yardım rica ediyorum.
yaaplu Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Naci Cihazım RedmiNote12pro Meslek Grafik Tasarım Konum Ankara Katılım 22 Temmuz 2020 Konular 15 Mesajlar 164 Tepkime puanı 29 Puanları 28 16 Ekim 2020 #1 Merhaba, imei repair yaptım fakat şebeke sadece 2gde, note9s cihazım. yardım rica ediyorum.
Canpro Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İbrahimcan Cihazım REDMİ NOTE 8 Meslek Öğrenci Yaş 18 Konum Bursa Katılım 2 Aralık 2019 Konular 63 Mesajlar 1.157 Çözümler 2 Tepkime puanı 487 Puanları 98 16 Ekim 2020 #2 Hocam bilginiz olsun İmei repair konularının forumumuzda konuşulması yasak (yasal bi işlem olmadığı için) bilginiz olsun.
Hocam bilginiz olsun İmei repair konularının forumumuzda konuşulması yasak (yasal bi işlem olmadığı için) bilginiz olsun.
yaaplu Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Naci Cihazım RedmiNote12pro Meslek Grafik Tasarım Konum Ankara Katılım 22 Temmuz 2020 Konular 15 Mesajlar 164 Tepkime puanı 29 Puanları 28 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Canpro' Alıntı: Hocam bilginiz olsun İmei repair konularının forumumuzda konuşulması yasak (yasal bi işlem olmadığı için) bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla ... teşk.
Canpro' Alıntı: Hocam bilginiz olsun İmei repair konularının forumumuzda konuşulması yasak (yasal bi işlem olmadığı için) bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla ... teşk.