Yardım IMEI Repair İşlemi Sonrası Şebeke Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagizkckn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Poco X3 NFC telefonuma IMEI Repair gerçekleştirdim. Telefonu açtığım zaman IMEI geri gelmiş gözüküyor ancak şebeke bulunmamakta. Modem + EFS sıfırlama yaptım ancak EFS yedeği almadım. QCN yedeğini XQCN olarak almıştım tekrardan yedekten yükleme yaptığım zaman NV Data Corrupted hatası alıyorum. Xiaomi.eu, Indonesia ve India romları üzerinde test ettim ancak aynı. QPST ile ve QFIL ile recovery yapmayı denedim ancak aynı şekilde IMEI geliyor şebeke hâlâ bulunmamakta. IMEI düzenleme işlemini de Xiaomi IMEI Tools üzerinden yaptım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim. Teşekkürler...

ıso55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ısmaıl
Cihazım
poco x3
Konular
1
Poco X3 NFC telefonuma IMEI Repair gerçekleştirdim. Telefonu açtığım zaman IMEI geri gelmiş gözüküyor ancak şebeke bulunmamakta. Modem + EFS sıfırlama yaptım ancak EFS yedeği almadım. QCN yedeğini XQCN olarak almıştım tekrardan yedekten yükleme yaptığım zaman NV Data Corrupted hatası alıyorum. Xiaomi.eu, Indonesia ve India romları üzerinde test ettim ancak aynı. QPST ile ve QFIL ile recovery yapmayı denedim ancak aynı şekilde IMEI geliyor şebeke hâlâ bulunmamakta. IMEI düzenleme işlemini de Xiaomi IMEI Tools üzerinden yaptım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim. Teşekkürler...
aynı sorun şu anda bendede mevcut hocam napıcaz bende bilmiyorum
her seyı duzgun yaptım şebeke gelmiyor
qcn yedegınden gerı yukleyınce eskı ımeı mı gelmesı gerekıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt