Soru İmei repair hakkında

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Hocalarım iyi günler halihazırda note 8 kullanıcısıyım bu yüzden konuyu buraya açtım eğer yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın şimdiden.
Yeni bir telefona geçiş yapmak istiyorum fakat malum kurlar fırladı gitti hâliyle fiyatlar da fırladı. 4000₺ ye kadar bütçem var ve normalde bilindik sitelerde o fiyata sadece Poco X3 pro 256gb bulunmakta. Şöyle biraz malûm ikinci el sitesinde gezindim ve birkaç telefoncu Poco F3 ve Poco X3 pro modellerini gayet cazip fiyatlara koyup imei repair edilmiş sıfır yurtdışı cihazları olduklarını belirtiyorlar. Mağazaların kendisine baktığımda 2 hatta 3 senelik malum siteye üye olduklarını gördüm. Fakat aklımı kurcalayan mesele benim bildiğim kadarıyla bu iki cihaza henüz imei repair çıkmadı. Sizin görüşünüz neler? Link atmak serbest ise ilan linklerini de atabilirim. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler. Tekrardan konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın.

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Kısaca poco f3 ve poco x3 pro ya şuanlık imei repair işlemi yapılamıyor diye özetleyebilirim.

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
İyi günler. Sarı sitede istediğini söylemek ve dolandırmak serbest. Yanılmıyorsam henüz dirençle bile tamiri yok. Yani ya beklemeniz ya da başka alternatiflere bakmanız lazım.

Edit: Dirençle varmış :)

Son düzenleme:

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi günler. Sarı sitede istediğini söylemek ve dolandırmak serbest. Yanılmıyorsam henüz dirençle bile tamiri yok. Yani ya beklemeniz ya da başka alternatiflere bakmanız lazım.
Teşekkür ederim hocam, yani sarı sitede doğru düzgün bunları denetleyen yok 🙄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam 4bin ₺ bandında bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Yani aslında o ilanlar adam kandırmacadan başka birşey değil hocam
4000₺ bandında imei repair yapılabilen cihazlar var yok değil.Biraz daha üzerine çıkabilirseniz bütçeyi zorlayıp mi 10t pro daha mantıklı olacaktır.Diğer alternatif poco x3 nfc olabilir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Poco X3 pro yerine mi 10T 8/128 ya da Mi 10T Pro daha doğru tercih olabilir. İmei işlemi de çok basit ben evde kendim yaptım.
İmei uçma vs sorunu da yok.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Hocalarım iyi günler halihazırda note 8 kullanıcısıyım bu yüzden konuyu buraya açtım eğer yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın şimdiden.
Yeni bir telefona geçiş yapmak istiyorum fakat malum kurlar fırladı gitti hâliyle fiyatlar da fırladı. 4000₺ ye kadar bütçem var ve normalde bilindik sitelerde o fiyata sadece Poco X3 pro 256gb bulunmakta. Şöyle biraz malûm ikinci el sitesinde gezindim ve birkaç telefoncu Poco F3 ve Poco X3 pro modellerini gayet cazip fiyatlara koyup imei repair edilmiş sıfır yurtdışı cihazları olduklarını belirtiyorlar. Mağazaların kendisine baktığımda 2 hatta 3 senelik malum siteye üye olduklarını gördüm. Fakat aklımı kurcalayan mesele benim bildiğim kadarıyla bu iki cihaza henüz imei repair çıkmadı. Sizin görüşünüz neler? Link atmak serbest ise ilan linklerini de atabilirim. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler. Tekrardan konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın.
poco x3 proya imei repair çıktı donanımsal müdahale ile 2 simde kayıt olabiliyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
poco x3 proya imei repair çıktı donanımsal müdahale ile 2 simde kayıt olabiliyor
Evet yöntemi var.
İnternette de paylaşıldı eli yatkın kişiler için hayli kolay ancak 0 telefon alıp bismillah demeden kasasını dağıttırmak hayli üzücü olur. Her ne kadar işi bilen insan da yapsa özellikle yekpare telefon kasaları açıldıktan sonra illaki bir yerden sırıtıyor.
Repair işlemi için arka kapak açılıyor, tüm aksam sökülüp anakart yerinden çıkartılıyor.
Anakart ısıtılıp direnç sökülüyor ve hurda direnç takılıyor.

Sonra bu telefonu 0 diye alıyoruz.

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
Teşekkür ederim hocam, yani sarı sitede doğru düzgün bunları denetleyen yok 🙄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam 4bin ₺ bandında bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı?
Hatta param güvende sisteminin sahte linkini yapıp dolandıranlar bile var.
Çok uygun fiyata ürün koyuyor. Param güvende alabilirmiyim diye sorunca, özelden sözde param güvende linki gönderiyor.
(Normalde param güvende sistemi öyle işlemiyor.)

İleri vb. yapınca en sonda iban numarası yazıyor ve buraya para gönderildikten sonra kargo yapılacağını bildiren bir açıklama yazıyor.
(Yüksek ihtimal bir şeyde göndermiyordur.)

Haa bu şekilde dolandırması çok zor. Ama sitedeki işleyişi bilmeyen birisi, arama yaparken o ürüne denk gelirse belki..

Üst Alt