Sohbet İmei ne zaman Aktif oluuor

erdemcyln41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
internetten mi 9t aldım salı günü elimde olacak kutudaki imei yi btkdan kontrol etmeyi planlıyordum ama bazı kişilerde imei sim kartı takınca aktif oluyor dediler doğrumu

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Sim kart takmadan Sorgulatabilirsin sadece sim karti taktiktan sora 4ay lik kullanim süren baslar

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
internetten mi 9t aldım salı günü elimde olacak kutudaki imei yi btkdan kontrol etmeyi planlıyordum ama bazı kişilerde imei sim kartı takınca aktif oluyor dediler doğrumu
Hepsiburada n11 gibi sitelerden aldysanız btkdan sorgulama yapınca kayıt gözükmeyebilir. Bir veya iki hafta icinde kayıt gözükür. Yurtdışı cihaz ise zaten kontrol etmeye gerek yok sim kart takıldığı andan itibaren cihaz aktif hale gelir ve arkadaşın da dediği gibi 4 ay süreniz başlar.

erdemcyln41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada n11 gibi sitelerden aldysanız btkdan sorgulama yapınca kayıt gözükmeyebilir. Bir veya iki hafta icinde kayıt gözükür. Yurtdışı cihaz ise zaten kontrol etmeye gerek yok sim kart takıldığı andan itibaren cihaz aktif hale gelir ve arkadaşın da dediği gibi 4 ay süreniz başlar.
n11'den Mi türkiye garantili diye aldım hayırlısı bakalım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
n11'den Mi türkiye garantili diye aldım hayırlısı bakalım

Btk ya hemen bildirmeyebilirler imei noyu, yarın hemen konu açmayın diye soyluyorum:D Elinizde fatura olduğu sürece korkmayın sıkıntı olmaz...

Son düzenleme:

erdemcyln41

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
birde size bir soru daha sormak istiyorum kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama pek bilgim yok bu konularda
Ben MİUİ 11 e geçmek istiyorum ama okuduğum yorumlar pek iç açıcı değil çok pil yiyor,telefon kasmaya başladı gibi yorumlar okudum ama bazılarıda fabrika ayarlarına döndürdükten sonra pek bi sorun kalmadığını söylüyor sizce geçmelimiyim

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
birde size bir soru daha sormak istiyorum kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama pek bilgim yok bu konularda
Ben MİUİ 11 e geçmek istiyorum ama okuduğum yorumlar pek iç açıcı değil çok pil yiyor,telefon kasmaya başladı gibi yorumlar okudum ama bazılarıda fabrika ayarlarına döndürdükten sonra pek bi sorun kalmadığını söylüyor sizce geçmelimiyim
Mi 9 t kullanan biri değilim hata varsa bilemem
Bana sorarsanız kimseyi dinlemeyin ve 11e gecin. Her zaman birileri sorun yaşar bu sizi yanıltmasın sonuçta insanlar sorunları için bu foruma konu acıyor ve sadece olumsuz şeyleri görüyoruz. mi 6 kullanıcısı olarak batarya sürem kısalmadı aksine uzadı. Herhangi bir hata da yok tek sorun WhatsApp bildirim sorunu oda kullandığım rom ile alakalı olabilir başka romlarda sorun olmayabilir. Şuan revos son sürüm kullanıyorum.

Üst Alt