Soru IMEI nasıl atılır?

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Elimde kullanmadığım telefon imei var bunu kendim nasıl telefonuma atarım yarın bitiyor
Veya da adana içinde güvenilir uygun fiyata IMEI atan var mı ek olarak da cihazı rootlu kullanıyorum root atsam bir sıkıntı olur mu

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
IMEI tamiri ile bilgi paylaşımı yasaktır. Aşağıdaki linkten ücretli destek için bilgi alabilirsiniz.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Elimde kullanmadığım telefon imei var bunu kendim nasıl telefonuma atarım yarın bitiyor
Veya da adana içinde güvenilir uygun fiyata IMEI atan var mı ek olarak da cihazı rootlu kullanıyorum root atsam bir sıkıntı olur mu
Hocam bu işi anlatmak hem yasak hemde sizin yapacağınız bir iş değil (bilgili değilseniz ki bilgili olsanız burada sormazsiniz)
Telefonu çöp etme ihtimaliniz var veya daha fazla masraf çıkarabilirsiniz

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu işi anlatmak hem yasak hemde sizin yapacağınız bir iş değil (bilgili değilseniz ki bilgili olsanız burada sormazsiniz)
IMEI tamiri ile bilgi paylaşımı yasaktır. Aşağıdaki linkten ücretli destek için bilgi alabilirsiniz.
Kusuruma bakmayınız bilmiyordum ki ufak araştırma sonucu bu işlerden anlayan bilen kişilere götürerek yaptırdım halloldu ek olarak cihazım sıfırlanmadı magisk delta kullanıyorum bootloop a düşerse ne yapacağım ilk defa IMEI atılmış cihaz kullanıyorum güncelleme vs şeyleri boşverdim zaten

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek bir sorum daha olacak şuan imei atılı cihaz normal bir şekilde sıfırlamak istiyorum cihazı problem olur mu veya da nasıl sıfırlarım bu cihazı

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Kusuruma bakmayınız bilmiyordum ki ufak araştırma sonucu bu işlerden anlayan bilen kişilere götürerek yaptırdım halloldu ek olarak cihazım sıfırlanmadı magisk delta kullanıyorum bootloop a düşerse ne yapacağım ilk defa IMEI atılmış cihaz kullanıyorum güncelleme vs şeyleri boşverdim zaten
Bootloop düşme riski için, Magisk Bootloop Saver eklentisini kurabilirsiniz.

İmei atılma şekline göre bu işlem değişir. Direnç ile mi, yoksa yazılımsal mı atıldı onu öğrenin. Yaptırdığınız yere sorabilirsiniz, atan kişi size nasıl sıfırlama yapmanız gerektiğini açıklar.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
sorduğunuz soru yasal değil o yüzden bu forum da cevabı olmaz sanırım

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Ek bir sorum daha olacak şuan imei atılı cihaz normal bir şekilde sıfırlamak istiyorum cihazı problem olur mu veya da nasıl sıfırlarım bu cihazı
Her cihaz için prosedür değişebiliyor benim kesin bir bilgim yok hocam mi11t si olan kişilere sorarsanız daha iyi olur

Üst Alt