Yardım İmei, Mac ve IP Adresleri Rom Atarken Gitti!

mynameisferit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferit
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel 9.0 (Pie)
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumda aktivasyon ekranını geçememe sorunum vardı, wifi ve sim kart çalışmıyordu. Pixel rom yüklediğimde öğrendim ki mac, ip ve imei adresleri "kullanılmıyor" yazıyordu. Telefonum şu anda kurulum ekranında, bootloader kilidi açık, twrp var. Cihaza mac, ip ve imei atabiilir miyim yoksa telefonum çöp mü oldu?

Yapılabilecek birşey ise anlatabilirseniz kendim yapmaya çalışırım eğer riskli bir iş değilse. Riskli bir iş ise normal bir imei atabilen telefoncu bu sorunu halledebilir mi?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba,
Bl kilidini açtıktan sonra, Mix 2 s ilk aldığım da saf android yüklemiştim, daha sonra twrp ile global beta ya geçiş yaptığımda, mac adresi imei adresi ve ip adresi bulunamadı uyarısı alıyordum.
Tekrar global beta rom indirdim, yalnız indirirken temiz indirdim (yani ağ kopması veya başka bir sorun vermediğine dikkat et) telefona aktardım. Twrp den tekrar kurulum yaptım düzeldi. ve şuana kadar sorunsuz kullanıyorum.
Romu sorunsuz bir şekilde indir, twrp den tekrar kurulum yap.

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Denildiği gibi miflash ile temiz bir kurulum yapıp bakın hocam

Oyla:

mynameisferit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferit
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Bl kilidini açtıktan sonra, Mix 2 s ilk aldığım da saf android yüklemiştim, daha sonra twrp ile global beta ya geçiş yaptığımda, mac adresi imei adresi ve ip adresi bulunamadı uyarısı alıyordum.
Tekrar global beta rom indirdim, yalnız indirirken temiz indirdim (yani ağ kopması veya başka bir sorun vermediğine dikkat et) telefona aktardım. Twrp den tekrar kurulum yaptım düzeldi. ve şuana kadar sorunsuz kullanıyorum.
Romu sorunsuz bir şekilde indir, twrp den tekrar kurulum yap.

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam miflash ile kurulum denedim baya olmadı temiz rom indirdim hepsinde, twrp kurup denedim bir de onda da olmadı malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denildiği gibi miflash ile temiz bir kurulum yapıp bakın hocam
Hocam denedim de bir sonuç alamadım. Miui romda teelfon aktivasyon sebebiyle kilitleniyor hiç bir şey yapamıyorum. Pixel romda öğrendim mac ve ip adresi kullanılmadığını. Ayrıca miui romda da imei ya da mac adresi bulunmuyor uyarısı gelmişti.

Oyla:
Üst Alt