Yardım İmei konusu sizden tavsiye?

sharkemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
LG G6 --> Mİ9T
Konular
3
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce Tr garantili xiaomi mi 9 T almıştım ikinci el ama çok temizdi maalesef büyük bir talihsizlik sobucu dün telefonu denize düşürdüm ve telefon gitti.Yine aynı telefondan alacağım çok memnunum ancak çok pahalanmışlar çok temiz 128 lik 2100 e anlaştım.Ancak yurtdışı kayıtlı çakma 3310 imei si atılmış.Şimdi sorum sorun yaşarmıyım ? Olası bir problemde denize düşen telefonun imei sini buna gömsem daha iui mi yapmış olurum ? Moralim çok bozulmuştu ama sağlık olsun bazen insanın başına gelebiliyor böyle durumlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce Tr garantili xiaomi mi 9 T almıştım ikinci el ama çok temizdi maalesef büyük bir talihsizlik sobucu dün telefonu denize düşürdüm ve telefon gitti.Yine aynı telefondan alacağım çok memnunum ancak çok pahalanmışlar çok temiz 128 lik 2100 e anlaştım.Ancak yurtdışı kayıtlı çakma 3310 imei si atılmış.Şimdi sorum sorun yaşarmıyım ? Olası bir problemde denize düşen telefonun imei sini buna gömsem daha iui mi yapmış olurum ? Moralim çok bozulmuştu ama sağlık olsun bazen insanın başına gelebiliyor böyle durumlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
eski telefon her türlü kullanılamaz haldeyse onun imeisini al buna yapıştır kullan. daha iyi telefonun ismi falan herşeyi daha sağlam iş yapmış olursun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Gittiği yere kadar gidersin sıkıntı olursa elindeki arızalı mi 9 t nin imeisini atarsin çok mühim değil şu an hangi telin imesinin çakılı olduğu sonuçta Boot loader kilidi açılmış bı kere çakılmış telefona sıkıntı olursa başka IMEI attirirsin

Oyla:

sharkemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
LG G6 --> Mİ9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eski telefon her türlü kullanılamaz haldeyse onun imeisini al buna yapıştır kullan. daha iyi telefonun ismi falan herşeyi daha sağlam iş yapmış olursun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eski telefon denizin dibinde zaten bulamadık 1 saat aradık gözlüklerle yok .Ancak kutusu faturası imei etiketleri duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar esas korkum bankacılık uygulamaları 3 farklı bankanın uygulamasını kullanıyorum aktif olarak bir sorun olur mu ? Saat 7 de telefonu alacağım kişiyle buluşacağım siz ne yaparsınız benim yerimde olsanız ? Garantili temizlerine 2800 civarı fiyat biçiyorlar 0 ıda 3200 den başlıyor

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
eski telefon denizin dibinde zaten bulamadık 1 saat aradık gözlüklerle yok .Ancak kutusu faturası imei etiketleri duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar esas korkum bankacılık uygulamaları 3 farklı bankanın uygulamasını kullanıyorum aktif olarak bir sorun olur mu ? Saat 7 de telefonu alacağım kişiyle buluşacağım siz ne yaparsınız benim yerimde olsanız ? Garantili temizlerine 2800 civarı fiyat biçiyorlar 0 ıda 3200 den başlıyor
Bende iki tane mi 9 t var 128 lik ikiside garantili değil IMEI atılmış hiç bir bankacilik uygulamasında da sıkıntı yaşamadım bankacılık uygulamalarında sadece root atarsan sana bir uyarı gelir roootlu kullanmak istiyormusun diye onun dışında bir sıkıntı çıkmaz istersen temiz format atıp roootlu cihaz aliyorsan root u da kaldirabilirsin.

Oyla:

sharkemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
LG G6 --> Mİ9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar son olarak sizce 2600 tl ye 16 ay daha xiaomi TR garantili kayıtlı mi9 t mi yoksa 2150 tl ye garantisiz imei çakılmış mi 9t mi ? Bu arada kayıtsız olan 128 lik

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
arkadaşlar son olarak sizce 2600 tl ye 16 ay daha xiaomi TR garantili kayıtlı mi9 t mi yoksa 2150 tl ye garantisiz imei çakılmış mi 9t mi ? Bu arada kayıtsız olan 128 lik

Çift hat ihtiyacı yok ise kesinlikle 128 lik Yes~~

Oyla:
Üst Alt