Yardım IMEI Klon

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS
Telefon Modeli
14T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba başıma bir olay geldi adıma faturalı Redmi Note 11 cihaz var bunu yedekte tutuyordum hali hazırda kullandığım 14T PRO cihazım vardı cihazın üzerinden araba geçti ve paramparça oldu bu 14t pro cihazı redmi note 11'in malum numarası ile kullanıyordum şimdi ben bu note 11 e hattımı takarsam IMEI Klon mesajı gelirmi çünkü geldikten sonra yanlış bilmiyor isem açtırabiliyoruz ama sadece benim hattıma tanımlıyor başka hat çalışmıyormuş bilen bir arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olabilirmi ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
14T Pro'yu tekrar kullanmayacaksanız, yani her iki cihaz da aynı anda aktif olmazsa sorun yok kullanabilirsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
2 cihaz aynı anda şebeke almadığı sürece sorun olmaz.

Oyla:

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14T Pro'yu tekrar kullanmayacaksanız, yani her iki cihaz da aynı anda aktif olmazsa sorun yok kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için 14T Pro perişan durumda onu artık kullanamam zaten :) ozaman yanlış anlamadıysam klon mesajı gelmesi için her iki cihazdada hat takılı olup aktif olması gerekiyor doğrumudur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 cihaz aynı anda şebeke almadığı sürece sorun olmaz.
Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için şuan içim rahatladı biraz çünküşu sıra yeni telefon alamam yedekle idare etmem gerekiyor :) peki yeniden konu açıp konu kirliliği yapmamak adına yeni telefon aldığımda yine note 11 den numara alıp işleticem varsayalım ki klon mesaji gelirse açtırma yapabiliyorum ama sadece tanımlı hat üzerinden kullanılabiliyor artık değilmi ?

Oyla:
Üst Alt