Soru Imei kayıtlı RN8 almayı düşünüyorum aklıma takılan sorular var

HoldenCaulfield

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
İphone 5s
Konular
1
Merhaba ahali.forumda yeniyim.öğrenciyim.yaş 18.1600tl bütçeyle normal şekilde tel alamıyorum.Teknomehmet diye biri varmış.kayıtlı telefon satıyormuş.rn8 1600tl.
Soru1- neden ucuz
Soru2-imei kayıtlı ne demek
3-teknomehmet güvenilir mi(önemli)
4)sonradan kapanma riski var mı?
5)sıkıntı çıkarır mı ucuz diye güvenemiyorum.
—sevgiler saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağı şansa kalmış bir durum biraz almadan iyice kontrol etmek gerek siz sanırım internet üzerinden alacaksınız şahsen ben yıllardır bu şekilde alıyorum. Yerel satıcı tercih etseniz daha iyi olacaktır eğer internet üzerinden kargo yolu ile alım yapacaksanız. Diğer konuları yazmak yasakmı bilmiyorum ama detayına girmeden söyleyecek olursam kapanma riski bir imeinin birden fazla cihazda kullanılması kaynaklı kapansada işlem yapılır tekrar.

Oyla:

muhammettuncer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atadam
Cihazım
mi 4
Konular
3
Merhaba ahali.forumda yeniyim.öğrenciyim.yaş 18.1600tl bütçeyle normal şekilde tel alamıyorum.Teknomehmet diye biri varmış.kayıtlı telefon satıyormuş.rn8 1600tl.
Soru1- neden ucuz
Soru2-imei kayıtlı ne demek
3-teknomehmet güvenilir mi(önemli)
4)sonradan kapanma riski var mı?

5)sıkıntı çıkarır mı ucuz diye güvenemiyorum.
—sevgiler saygılar.
1600 lira suan icin cok iyi fiyat. Kapanma riski var tabi ki ama bookader acik olur buyuk ihtimal en fazla 50-100 tl eski tus telefonunu kullanarak sorunsuz hala getirebilirsin.

Oyla:

xazxaz10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Lisans öğrencisi
Konular
11
Yasal olarak yapılan bir işlem değil garanti vs yok. Yapılan hiç bir işlem garanti değildir yarın bugün ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorsan alabilirsin para senin sonuçta. Ayrıca İMEİ atılmış cihazlarda BL kilidi açık olduğu için google play sertifikası güvensiz olarak gözükecek netflix gibi uygulamaları apk olarak yüklemen gerekecek. Netflixte hd görüntü almayacakasın Blutv vb. L3 sertifikası olacağı için.
İmei kayıdı yurt dışından vergisiz kaçak olarak tabir edilen cihazlara devletten gizli bir şekilde farklı eski bir telefonun imeisini göstererek yasal olmadan kullanmaktır.

Oyla:

muhammettuncer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atadam
Cihazım
mi 4
Konular
3
Yasal olarak yapılan bir işlem değil garanti vs yok. Yapılan hiç bir işlem garanti değildir yarın bugün ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorsan alabilirsin para senin sonuçta. Ayrıca İMEİ atılmış cihazlarda BL kilidi açık olduğu için google play sertifikası güvensiz olarak gözükecek netflix gibi uygulamaları apk olarak yüklemen gerekecek. Netflixte hd görüntü almayacakasın Blutv vb. L3 sertifikası olacağı için.
İmei kayıdı yurt dışından vergisiz kaçak olarak tabir edilen cihazlara devletten gizli bir şekilde farklı eski bir telefonun imeisini göstererek yasal olmadan kullanmaktır.

Katiliyorum kisinin tercihine de saygi duyarim.

Oyla:

xazxaz10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Lisans öğrencisi
Konular
11
Yurt dışına uygun olarak üretildiği için ülkemizdeki baz istasyonları ile tam uyum sağlayamıyor özellikle kırsal kesimde sorun yaşatabilir.

Oyla:

HoldenCaulfield

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
İphone 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağı şansa kalmış bir durum biraz almadan iyice kontrol etmek gerek siz sanırım internet üzerinden alacaksınız şahsen ben yıllardır bu şekilde alıyorum. Yerel satıcı tercih etseniz daha iyi olacaktır eğer internet üzerinden kargo yolu ile alım yapacaksanız. Diğer konuları yazmak yasakmı bilmiyorum ama detayına girmeden söyleyecek olursam kapanma riski bir imeinin birden fazla cihazda kullanılması kaynaklı kapansada işlem yapılır tekrar.
İstanbul içi oturuyorum.bizzat satıcı elinden almayı düşünüyorum.bu şekil alan biri varsa açıklarsa çok iyi olur.1600tlye f/p telefonu maalesef piyasada yok.bilen yazabilir.

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
İstanbul içi oturuyorum.bizzat satıcı elinden almayı düşünüyorum.bu şekil alan biri varsa açıklarsa çok iyi olur.1600tlye f/p telefonu maalesef piyasada yok.bilen yazabilir.

Cihazı kuracaksınız, ve telefon hakkında çekirdek sürümünden donanım testini açıp, cihaz fonksiyonlarını test edeceksiniz bir sıkıntı yoksa alırsınız ekranı felan iyice kontrol edersiniz. 1600 tl ye alınır tabiki bu fiyata cihazmı var adam gibi yeterince açık şekilde yazdık aslında yalnız satıcı ne kadar güvenilirdir değildir orasını bilemiyoruz gerçi elden alacağınız için sıkıntı olmaz zaten genelde bu tarz satanlar yazılımsal garanti verirler yani çok kasmaya gerek yok ilk alımda iyice kontrol edin yeterli varsa şöyle hurda 50 liralık cihaz onunla halledersiniz işinizi iyi forumlar şimdiden hayırlı olsun. :)

Oyla:

HoldenCaulfield

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
İphone 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öğrenci olduğum için parayı iyi bir telefona gitsin istiyorum.

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Redmi Note 8 1600 liraya alınabilecek gayet iyi bir cihaz sizide memnun edecektir fiyatta iyi yani istanbulda olsam bende arkadaştan alırdım o fiyata annem için.

Oyla:
Üst Alt