Yardım İmei kayıt sorunu

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tıp okuyor :((
Konular
12
30 ağustos günü akşam e devlet üzerinden imei kaydı gerçekleştirdim ancak garanti üzerinden parayı yatırmama rağmen e devlette TC kimlik numaranıza adına yatırılmış ücret bulunmamaktadır yazısı ile karşılaştım.Bankada ise para yatırılmış gözüküyor. Kendi e devlet im olmadığı için tekrar kontrol edemiyorum. İmei sorgulama yaptığımda da eskiden kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazarken şuan kayıt bulunamadı yazıyor. İşlemde bir sıkıntı var mıdır yoksa onaylanmışmıdır nasıl anlayabilirim?

poIizei

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meliksah
Cihazım
mi 8
Konular
1
peki 3 imeide aktif etsek.. 3.nciye kayıt dısı olan bir imei yazılsa ... ? durum ne oluyor
telefonuna ait kaç imei varsa onları yazabilirsin sadece aksi halde farklı telefonların imeisini yazarsan olmuyor sorun yaşarsın

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

poIizei

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meliksah
Cihazım
mi 8
Konular
1
sıkıntıyı çözdüm akşam geç saatlerde denediğim için bankadan ancak işlem gerçekleşmiş imei kaydını tekrar yaptım direkt onaylandı artık telefonum kayıtlıangel~~
kayıdı tamamladıktan sonra sorgulama yapınca ne kadar sonra kayıtlı olarak göründü telefonun

Oyla:

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tıp okuyor :((
Konular
12
kayıdı tamamladıktan sonra sorgulama yapınca ne kadar sonra kayıtlı olarak göründü telefonun

Kayıtı gece 11 de yaptım gece tekrar sorgulamadım ama sabah saat 8 de kayıtlı gözüküyordu

Oyla:

illegalleon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferman
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Ben internet vergi dairesinden kredi kartıyla ödedim 5 dk sonra e devletten kaydettim. Fakat 2. Imei için ekstra ücret gerekir diye yazmadım. Yazsam oluyormuş. Çokta önemli değil zaten tek hat kullanıyorum. Btkya sordum tekrardan 2.imei eklenemiyormuş. Tek hatla sorunsuz kullanırsınız dediler.

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Ben internet vergi dairesinden kredi kartıyla ödedim 5 dk sonra e devletten kaydettim. Fakat 2. Imei için ekstra ücret gerekir diye yazmadım. Yazsam oluyormuş. Çokta önemli değil zaten tek hat kullanıyorum. Btkya sordum tekrardan 2.imei eklenemiyormuş. Tek hatla sorunsuz kullanırsınız dediler.

Buna tüttürülür smoking~~

Oyla:
Üst Alt