Yardım İmei kayıt sorunu

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tıp okuyor :((
Konular
12
30 ağustos günü akşam e devlet üzerinden imei kaydı gerçekleştirdim ancak garanti üzerinden parayı yatırmama rağmen e devlette TC kimlik numaranıza adına yatırılmış ücret bulunmamaktadır yazısı ile karşılaştım.Bankada ise para yatırılmış gözüküyor. Kendi e devlet im olmadığı için tekrar kontrol edemiyorum. İmei sorgulama yaptığımda da eskiden kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazarken şuan kayıt bulunamadı yazıyor. İşlemde bir sıkıntı var mıdır yoksa onaylanmışmıdır nasıl anlayabilirim?

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
30 ağustos günü akşam e devlet üzerinden imei kaydı gerçekleştirdim ancak garanti üzerinden parayı yatırmama rağmen e devlette TC kimlik numaranıza adına yatırılmış ücret bulunmamaktadır yazısı ile karşılaştım.Bankada ise para yatırılmış gözüküyor. Kendi e devlet im olmadığı için tekrar kontrol edemiyorum. İmei sorgulama yaptığımda da eskiden kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazarken şuan kayıt bulunamadı yazıyor. İşlemde bir sıkıntı var mıdır yoksa onaylanmışmıdır nasıl anlayabilirim?

Bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim sistem geç güncellenebilir, Eğer olmazsa BTK ile iletişime geçersiniz.

Oyla:

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pasaportunu kullandığım kişi salı günü tekrar yurtdışına çıkıyor ve bir daha gelse gelse bir sene sonra gelicek.Ona ihtiyacım olmasından korkuyorum

Oyla:

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
Pasaportunu kullandığım kişi salı günü tekrar yurtdışına çıkıyor ve bir daha gelse gelse bir sene sonra gelicek.Ona ihtiyacım olmasından korkuyorum

Sorun olacağını sanmıyorum dediğim gibi bir kaç gün daha bekleyin çünkü ufak zaman alabiliyor sistemin güncellenmesi.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sizin için artık gecikmiş bir öneri fakat konuyu okuyacak arkadaşlar için küçük bir tavsiye ekleyeyim.

Bankalar üzerinden yapılan işlemlerde IMEI'lerin ve TC Kimlik numarasının eksiksiz olarak girilmesi gerekli. Ayrıca bankalar ücretin yatırıldığını BTK'ya geç bildirebiliyorlar. Bu nedenle e-devlet üzerinden IMEI kaydı yapacak arkadaşlarımızın kredi kartları ile e-devlet üzerinden ödemeyi gerçekleştirmelerini tavsiye ederim.

Oyla:

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Konular
12
sıkıntıyı çözdüm akşam geç saatlerde denediğim için bankadan ancak işlem gerçekleşmiş imei kaydını tekrar yaptım direkt onaylandı artık telefonum kayıtlıangel~~

Oyla:

mmcamyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi9T
Meslek
ÖĞRETMEN
Konular
6
sıkıntıyı çözdüm akşam geç saatlerde denediğim için bankadan ancak işlem gerçekleşmiş imei kaydını tekrar yaptım direkt onaylandı artık telefonum kayıtlıangel~~
İmei kaydi yaparken iki tane imei var ya. İkisini de mi kaydedecegiz. İki tane imei oldugundan dolayi iki ucret mi alinacak. tek sim kart kullaniyorum.

Oyla:

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
İmei kaydi yaparken iki tane imei var ya. İkisini de mi kaydedecegiz. İki tane imei oldugundan dolayi iki ucret mi alinacak. tek sim kart kullaniyorum.
Kayıt yaparken 2 imei kaydediyorsunuz. Fakat ücret öderken tekinin alıyor diye biliyorum.

Oyla:

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Konular
12
kayıt yaparken iki IMEI yi yaz ödeme yaparken birini yaz ikisinide kayıtlı gösteriyor

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
peki 3 imeide aktif etsek.. 3.nciye kayıt dısı olan bir imei yazılsa ... ? durum ne oluyor

Oyla:
Üst Alt