Çözüldü İmei Kayıt Dışıdır Sms i

Strayerss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4
Telefon Modeli
Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu bir sorun sebebiyle garantiye yolladım ve anakartı değiştirildi ve bugün gelen ss ile imeisi bana ait olan bir mesaj ile kayıt dışı olduğu ve 120 günlük kullanım hakkımın kaldığı sms i geldi bunu nasıl çözebilirim cihazım garantili bir cihazdır

Çözüm
Anakart değişiminde IMEI de değişir. Servisin yeni ithal ettiği bir anakart ise henüz IMEI BTK tarafından kayıt edilmemiştir, sıkça yaşanan bir durum. Bir kaç hafta içerisinde kayıt yapılacaktır ondan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz. Cihazınızı tekrar servise göndermenize gerek olmayacaktır.

Yine de sağlama almak için durumdan servisi bilgilendirdiğinizi kanıtlamak için servise bilgi verip verdiğiniz bilgiyi kayıt altına alın hocam.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Garantiye geri gönderin siz işlem yapmayın telefonla en erken vakitte gönderin hallederler

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Telefonumu bir sorun sebebiyle garantiye yolladım ve anakartı değiştirildi ve bugün gelen ss ile imeisi bana ait olan bir mesaj ile kayıt dışı olduğu ve 120 günlük kullanım hakkımın kaldığı sms i geldi bunu nasıl çözebilirim cihazım garantili bir cihazdır
Teknik servisi arayıp durumu izah edin yardımcı olacaktır büyük ihtimalle telefonu servise göndermek gerekecek

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Anakart değişiminde IMEI de değişir. Servisin yeni ithal ettiği bir anakart ise henüz IMEI BTK tarafından kayıt edilmemiştir, sıkça yaşanan bir durum. Bir kaç hafta içerisinde kayıt yapılacaktır ondan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz. Cihazınızı tekrar servise göndermenize gerek olmayacaktır.

Yine de sağlama almak için durumdan servisi bilgilendirdiğinizi kanıtlamak için servise bilgi verip verdiğiniz bilgiyi kayıt altına alın hocam.

Oyla: Çözüm

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
ben bir elektronik markette çalışıyorum bazen bizim müşterilerin aldığı telefonlara da bu tarz sms geliyor ama şöyle bir şey var sms le gelen imei ile cihazdaki imei tutmuyor yanlış mesaj da atabiliyorlar onu bir kontrol edin önce eğer uyuşmuyorsa sallayın gitsin zaten

Oyla:
Üst Alt