Yardım IMEI işlemi sonrası arama sorunu - 13T PRO

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
Merhabalar,

Imei işlemi sonrası bazen arama yaparken "Zaten aranmakta olan bir numara olduğu için arama yapılamıyor." hatası alıyorum. Dışarıdan başka birisi ararken de aynı şekilde arama almıyor. Arama yaptıktan ve hata aldıktan sonra 2 3 dk boyunca internetim de gidiyor şebeke bağlantısı tamamen kopuyor denebilir.

Imei işlemi donanımsal direnç ile yapıldı.

Rom değiştirdim sorunum çözülmedi. Şuan EUrom 2.0.6.0 kararlı kullanıyorum.
Telefonu kapatıp açtıktan sonra bazen düzeliyor bazen düzelmeyip devam ediyor.

Daha önce başına gelmiş olan ve çözebilmiş olan varsa yardımcı olabilir mi?

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
direnç işlemini telefonu aldığın yerde mi yaptırdın? zira böyle ise yapan yer ile görüşmekte fayda var.donanımsal olarak zarar görmüş olabilir.bazı telefoncular bu tür arızaların sorumluluklarını satarken taahhüt eder.

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direnç işlemini telefonu aldığın yerde mi yaptırdın? zira böyle ise yapan yer ile görüşmekte fayda var.donanımsal olarak zarar görmüş olabilir.bazı telefoncular bu tür arızaların sorumluluklarını satarken taahhüt eder.
İmei işlemini HK yazılımda yaptırdım. Daha önce konuşmuştum bu konuyu donanımsal veya yapılan işlemde bir hata olması durumunda hiç şebeke almayacağını belirtti. Rom değişikliği vs yaptım ama çözülmedi belki başına gelmiş ve çözmüş birisi varsa yol gösterir diye foruma bir danışayım dedim.

Üst Alt