Yardım İmei henüz atılmamış cihaza güncelleme geldi yapsam sorun olur mu? Miuı 12 geldi dostlar

İsaT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa Toprak
Cihazım
Redmi Note9Pro
Konular
1
Miuı güncellemesi geldi dostlar. Cihazı henüz aldım miuı güncellemesi mevcut imei daha atmadık 4 ay süresi var diye güncellemeyi yaparsam sorun yaşar mıyım. Cihaz note 9 pro 128gb modeli

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Miuı güncellemesi geldi dostlar. Cihazı henüz aldım miuı güncellemesi mevcut imei daha atmadık 4 ay süresi var diye güncellemeyi yaparsam sorun yaşar mıyım. Cihaz note 9 pro 128gb modeli
İmei atılmamış ise yazılımsal hiçbir sorun olmaz. Bootloader kilidi için başvuru yaptı iseniz süre uzayabilir

İsaT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa Toprak
Cihazım
Redmi Note9Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei atılmamış ise yazılımsal hiçbir sorun olmaz. Bootloader kilidi için başvuru yaptı iseniz süre uzayabilir
nasıl yani ben anlamıyorum pek biraz uzak kaldım bu cihaza da farklı marka kullanıyordum

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
nasıl yani ben anlamıyorum pek biraz uzak kaldım bu cihaza da farklı marka kullanıyordum
Cihaza imei atılması için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Telefon açılırken altta unlocked yazıyor ise bootloader açıktır. Eğer yazmıyor ise kapalıdır. İstenildiği zaman başvuru yapılıp açılabilir. Eğer bu işleri pek bilmiyor iseniz imei atılacağı zaman telefoncunuza goturunuz.

Güncellemeyi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. İmei atılmadığı için sıfırlanma olmayacaktır

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
IMEI attırmak için boot kilidi açık olmalı hattın internetinden başvuru isteğinde bulunmaniz gerekiyor cihazın imeiler bloke yedikten sonra IMEI attırmaya giderseniz boot kilidi açık olmazsa yetkili hesabı filan istiyor çok tutar şimdiden boot kilidi başvurusu yapıp açın o şekilde kullanın ileride sorun yaşamayin.
Güncelleme alın sorun olmaz merak etmeyin

İsaT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa Toprak
Cihazım
Redmi Note9Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu satın aldığım yer mı hesabı açtı telefonu sıfırlama dedi hiç. imei şimdi atmamıza gerek yok dedi çift hattın var 8 ay böyle kullan kapanınca atarız dedi.
Yani telefonum bu şekilde şuan size güvenerek miuı güncellemesini yapacağım umarım sorun olmaz teşekkür ediyorum :)

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
telefonu satın aldığım yer mı hesabı açtı telefonu sıfırlama dedi hiç. imei şimdi atmamıza gerek yok dedi çift hattın var 8 ay böyle kullan kapanınca atarız dedi.
Yani telefonum bu şekilde şuan size güvenerek miuı güncellemesini yapacağım umarım sorun olmaz teşekkür ediyorum :)
mi hesabının şifresini bilmeniz lazım güncellemeden sonra şifre ister

Üst Alt