Soru IMEI Hakkında Bilgi

simos35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
4
Merhaba dostlar, F2 Pro telefonumu yeni sattım. Üzerine az bir miktar ekleyip Mi 11T almayı düşünüyorum fakat bazı şeyler kafamı kurcalıyor. Yurt dışı alırsak imei atılıyormuş ama sanırım sıfırlama ve güncelleme ile gidiyormuş. Benim sormak istediğim imei attırmadan 8 ay kadar kullanabilir miyiz çift sim şeklinde. Güncellemeleri alıp veya başka düşük sürüm yükleyip daha sonra imei attırma işlemini yapabilir miyiz?
Ya da imei attırsak ve olaki yarın bir gün sıfırlamamız gerekti veya güncelleştirme yaptık bu sefer tekrardan imei attırabilir miyiz yoksa telefon çöp mü olur?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
güncelleme, sıfırlama, rom yükleme meraklısı bir kullanıcının şuanda bu cihazı almaması gerekir..

Oyla:

simos35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelleme, sıfırlama, rom yükleme meraklısı bir kullanıcının şuanda bu cihazı almaması gerekir..
Yok hocam güncelleme, rom yükleme merakım inanın sıfır. Sadece olaki imei atılıp gelen rom fazla pil tüketen bir rom çıkarsa veya yarın bir gün son gelen android güncellemesi iyi çıkarsa ya da telefon zora düşer ve sıfırlama gerekirse diye sormuştum. Yoksa sorunsuz bir sürümle gelsin sıfırlama gerektirmediği sürece kullanırım. F2 Pro'ya aylarca güncelleme gelmedi o şekilde kullandım şahsen.

Oyla:
Üst Alt