Yardım İMEİ Gitmeden Format atma nasıl yaparım ?

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.3 Kendi yazılımı yani.
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 7 kullanıyorum. Yurt dışı cihaz zaten biliyorsunuzdur birçoğunuz. İMEI Yedeği almıştık hatta agit77 hocam ile hatırlarsınız. Yarın telefonumu değiştirme şansım varda. İMEI Gitmeden format atmalıyım cihaza şuan da yedeğimi alıyorum. Karşı taraf Cihazı 0 mış gibi normal temiz şekilde teslim edicem de. Yardımcı olur musunuz ? Cihazı 0 hale getirmek için tabi yine root olsun ki alan kişi format atmak istediğinde o yöntemi kullanabilsin. Hatta Magisk yüklü zaten yakın zamanda da gönderi paylaşmıştım bilenler bilir. Kısacası İMEİ Gitmeden format nasıl atarız ? Yardımlarınızı bekliyorum.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Twrp ya da orangefox yüklü ise twrp ya da orangefox ayarından format data yapabilirsiniz.

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp ya da orangefox yüklü ise twrp ya da orangefox ayarından format data yapabilirsiniz.
Reis senle beraber yüklemiştik galiba twrp idi teslim etmeden önce ne yapıcam ? Nereden girip yapıcaz ?

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
YouTube dan videoları var. Twrp format data diye aratıp bulabilirsin.
hocam buradan söyleseniz direkt yapsam veya özelden tarif etseniz daha önce öğretmiştiniz unutmuş olabilirim lütfen. İMEİ Gitmeden nasıl yapıcam ? Format atıcaz twrp den ?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
agit hocam sizi biraz geç hatırlamış galiba... Siz "beraber yapmıştık" dedikten sonra hızlı cevap verip hemen kaçmış :D

Şaka bir yana telefonu kapatın, ses açma güç tuşuna basılı tutun, TWRP gelinde wipe menüsüne girin, format data'ya tıklayın ve yes diyerek onaylayın tamamdır. Yapılacak tüm adımlar bu şekilde. Eğer yazılı olarak anlaşılamıyorsa ve mutlaka hareketli görsel anlatıma ihtiyacınız varsa bence de youtube oldukça iyi bir kaynak olacaktır.

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
agit hocam sizi biraz geç hatırlamış galiba... Siz "beraber yapmıştık" dedikten sonra hızlı cevap verip hemen kaçmış :D

Şaka bir yana telefonu kapatın, ses açma güç tuşuna basılı tutun, TWRP gelinde wipe menüsüne girin, format data'ya tıklayın ve yes diyerek onaylayın tamamdır. Yapılacak tüm adımlar bu şekilde. Eğer yazılı olarak anlaşılamıyorsa ve mutlaka hareketli görsel anlatıma ihtiyacınız varsa bence de youtube oldukça iyi bir kaynak olacaktır.
Evet büyük ihtimalle dediğiniz gibi hocam. clap~~ Hocam İMEİ Felan gitmiycek değil mi ? Dediğinizi işaretliycem diğerlerini işaretlemiycem o kadar. onununcuköy hocam bootlar kilidi usb hata ayıklama açıktı. Dediğinizi yaptım kapatıp ses açma ve güç tuşuna basılı tuttum yukarıda kilit açık gözüktü ama twrp ye menüsü gelmedi. agit77 twrp menüsü neden gelmedi bilginiz vardır? Birde önerdiğiniz Türkçe anlatım youtube videosu var mı ?

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Evet büyük ihtimalle dediğiniz gibi hocam. clap~~ Hocam İMEİ Felan gitmiycek değil mi ? Dediğinizi işaretliycem diğerlerini işaretlemiycem o kadar. onununcuköy hocam bootlar kilidi usb hata ayıklama açıktı. Dediğinizi yaptım kapatıp ses açma ve güç tuşuna basılı tuttum yukarıda kilit açık gözüktü ama twrp ye menüsü gelmedi. agit77 twrp menüsü neden gelmedi bilginiz vardır? Birde önerdiğiniz Türkçe anlatım youtube videosu var mı ?
agit77 hocam orada mısınız ? TWP Ye girmedi neden kilit açık gözükmesine rağmen ? Yardımcı olur musunuz ?

Oyla:
Üst Alt