T tonani67 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım tuhan Cihazım mi4 Yaş 33 Konum zonguldak Katılım 4 Haziran 2016 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 5 Ekim 2016 #1 arkadaşlar imei bloke oldu. mi4 telefonlarda imei nasıl atılıyor? evde kendim yapabilirmiyim? telefon çekmiyor
arkadaşlar imei bloke oldu. mi4 telefonlarda imei nasıl atılıyor? evde kendim yapabilirmiyim? telefon çekmiyor
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 5 Ekim 2016 #2 tonani67' Alıntı: arkadaşlar imei bloke oldu. mi4 telefonlarda imei nasıl atılıyor? evde kendim yapabilirmiyim? telefon çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Zenex veya ByKatre hocama Özelden ulaşın Oyla: Oyla 0 Downvote
tonani67' Alıntı: arkadaşlar imei bloke oldu. mi4 telefonlarda imei nasıl atılıyor? evde kendim yapabilirmiyim? telefon çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Zenex veya ByKatre hocama Özelden ulaşın