Yardım IMEI atılmış telefonun IP adresinin yanlış konumu göstermesi

Doğulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar selamlar,
IMEI atılmış Xiaomi Redmi Note 7 cihazım 2 yıldır sorunsuzdu fakat son zamanlarda Google aramada en alt kısımda yanlış konumu gösterme (adana'dayım fakat şanlıurfa gösteriyor) konumu haritalarda geç bulma, şarjın kendi kendine bitmesi gibi sorunlar yaşamaktayım. e devlette klon IMEI olarak görünüyor. acaba yeni bir IMEI atsak sorun çözülür mü, bileniniz var mı? şimdiden teşekkürler. (ek: görsel)

Ekli dosyalar

• IMG_20211115_000648.jpg
    IMG_20211115_000648.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 17

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Daha iyi bir telefoncuya gitmeniz gerek hocam imei olayında baştan sağma yapılan cihazlarda normal bu sıkıntılar daha dikkatli yapılması gerek işlemin.

Oyla:

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Ek görselde belirttiğiniz adres İSS'inizin size tanımladığı serveri'in konumu,yani internet konumunuz,GPS hizmetinin sağladığı konumu atabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığı şimdi okudum,GPS konumunuzla alakalı bir sorun değilmiş.İnternet konumunuz farklı yerleri gösterebilir.Bu bağlandığınız sunucuya göre değişir.Benim hiçbir zaman konumumu göstermedi.Çünkü bulunduğum yerde müşterisi olduğum İSS'in sunucusu yok.

Oyla:

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Bu sorunun imei atılmasıyla, klonlu olmasıyla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Google ayarlarından, konum ayarlarından kaynaklandığını düşünüyorum

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Bu sorunun imei ile pek alakası yok doğrusu.
2 yıldır cihazınızı hiç sıfırladınız mı?

Ayrıca tekrar repair elbette gerekli klona düşmüş şekilde kullanmayın. Acil bir durumda farklı sim kullanmanız gerekirse şebeke alamazsınız.

Oyla:

mzrkahmt39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
9
Arkadaşlar selamlar,
IMEI atılmış Xiaomi Redmi Note 7 cihazım 2 yıldır sorunsuzdu fakat son zamanlarda Google aramada en alt kısımda yanlış konumu gösterme (adana'dayım fakat şanlıurfa gösteriyor) konumu haritalarda geç bulma, şarjın kendi kendine bitmesi gibi sorunlar yaşamaktayım. e devlette klon IMEI olarak görünüyor. acaba yeni bir IMEI atsak sorun çözülür mü, bileniniz var mı? şimdiden teşekkürler. (ek: görsel)
iyi günler hocam. bende 2.5 senedir note 8 pro cihazını kullanıyorum imeili bir şekilde. başınıza gelen olay sorun değildir hocam. imeili bir cihaz wifiyi her çıkıp bağlandığında yada mobil veri olsun bu farketmez ip adresini ve cihaz MAC adresini değiştirir. Bu durum normaldir. ama şöyle bir çözüm sunabilirim size. resimde gözüken konumu güncelle butonuna tıkladığınızda konumunuz güncellenecektir. iyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt