Yardım imei atılmış telefona güncelleme yaptım boot menu de nv data corrupted hatası veriyor

kıvo1234556

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kıvanç
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
merhaba imei atılmış note 10 pro telefona güncelleme yaptım boot menu de nv data corrupted hatası veriyor ve yeniden başlıyor internetdeki modem yklemeleri yaptım videodaki gibi yeniden başladı telefon ama bir değişim olmadı hala yeniden başlayıp boot menu ya geçip duruyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Modem yüklenmemiştir. Yüklenseydi açılırdı. Driver sorunu olabilir.

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
merhaba imei atılmış note 10 pro telefona güncelleme yaptım boot menu de nv data corrupted hatası veriyor ve yeniden başlıyor internetdeki modem yklemeleri yaptım videodaki gibi yeniden başladı telefon ama bir değişim olmadı hala yeniden başlayıp boot menu ya geçip duruyor
kernel kurun. strix önerimdir. hangi romu kurduğunuzu bilmediğimden note 10 pro updates yazarsanız google ye oradan ilglii sayfadan bakarsınız kernellere. sürekli başlamasının sebebi genelde kernelden. bende olduğundan biliyorum. Yada sitede var mı bakmak lazım zelo kerneli de kullanabilirsiniz.

bu konuyu da inceleyin Soru - Redmi Note 10 Pro Android 13 Android 14 MIUI vs AOSP Kernel

kıvo1234556

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kıvanç
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
kernel kurun. strix önerimdir. hangi romu kurduğunuzu bilmediğimden note 10 pro updates yazarsanız google ye oradan ilglii sayfadan bakarsınız kernellere. sürekli başlamasının sebebi genelde kernelden. bende olduğundan biliyorum. Yada sitede var mı bakmak lazım zelo kerneli de kullanabilirsiniz.

bu konuyu da inceleyin Soru - Redmi Note 10 Pro Android 13 Android 14 MIUI vs AOSP Kernel
kernelde modem gibi bişeymi nasıl idircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem yüklenmemiştir. Yüklenseydi açılırdı. Driver sorunu olabilir.

telefonu görüyrdu pc modem yüklendi dedi yeniden başladı telefon kendi ama düzelmedi deva etti

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Hangi rom kurdunuz? yazarsanız Kerneli buraya yükleyelim. Port rom kurunca telefonu tanımıyor ondan Kerneli kuruyoruz. Birde performans için kernel değiştiriliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların deneyin olmazsa romumuza göre bakalım. Bakın öneri yada yardım için yazıyorum ama riski siz alıyorsunuz unutmayın. Hyperos değilse romunuz zelo işinizi görecektir.

Son düzenleme:
Üst Alt