Yardım IMEI Atılmış Redmi Note 8 Güncelleme

nxnxnznx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
XNXNXN
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
IMEI atılmış Redmi Note 8 için güncelleme nasıl yapılmalı ? OTA üzerinden güncellenebilir mi yoksa full zip dosyasını indirip TWRP üzerinden flaslamam mı gerekiyor ? Cihazın bootloader kilidi açık ve Magisk ile rootlu.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
IMEI atılmış Redmi Note 8 için güncelleme nasıl yapılmalı ? OTA üzerinden güncellenebilir mi yoksa full zip dosyasını indirip TWRP üzerinden flaslamam mı gerekiyor ? Cihazın bootloader kilidi açık ve Magisk ile rootlu.
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme arama butonunu kullanalım lütfen

Oyla:

Yusuf Gökçe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note8
Konular
0
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme arama butonunu kullanalım lütfen
s.a.yeni aldığım redmi note8 global, rehber ve mesaj kullanımı zor geldi.İNDO rom yüklenmeli deniyor...Kilit açık imei atılmadı daha,problemsiz bildiğiniz kurulum ,video vs.tavsiyeniz varmı.yaş dolayısı ile bilgisayar bilgim kısıtlı.ilginize çök teşekkürler....

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
s.a.yeni aldığım redmi note8 global, rehber ve mesaj kullanımı zor geldi.İNDO rom yüklenmeli deniyor...Kilit açık imei atılmadı daha,problemsiz bildiğiniz kurulum ,video vs.tavsiyeniz varmı.yaş dolayısı ile bilgisayar bilgim kısıtlı.ilginize çök teşekkürler....
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt