Yardım İmei atılmış redmi note 12 pro plus'ın nv datasının yedeklenmesi

DragonFighter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
yalim
Konular
11
Arkadaşlar imei atılmış telefonda bildiğiniz gibi güncelleme yapınca nv data corrupted hatası veriyor ve telefon açılmıyor. Modem dosyası da deniyor galiba buna.
Bir konuda farklı bir modelde bu dosyanın yedeklendiği yazıyordu. Böyle bir şey var mı? Güncelleme yapıp sonra bu yedeği kurabilirmiyiz?

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Arkadaşlar imei atılmış telefonda bildiğiniz gibi güncelleme yapınca nv data corrupted hatası veriyor ve telefon açılmıyor. Modem dosyası da deniyor galiba buna.
Bir konuda farklı bir modelde bu dosyanın yedeklendiği yazıyordu. Böyle bir şey var mı? Güncelleme yapıp sonra bu yedeği kurabilirmiyiz?
Twrp den modem yedeği alabilirsiniz. Gelecek sefer yine nv dataya düşerse twrpden yedeği geri yükleyerek kurtulabilirsiniz. Modemle birlikte efs yedeği alsanız daha iyi olur

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Bu cihazda modem dosyası olmaz. İşlem dft pro ile çift imei yazılınca otomatik cihaz acılır. Twrp ile alınan hiç bir yedek alınsa dahi geri yüklendiginde iş görmez...

DragonFighter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
yalim
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazda modem dosyası olmaz. İşlem dft pro ile çift imei yazılınca otomatik cihaz acılır. Twrp ile alınan hiç bir yedek alınsa dahi geri yüklendiginde iş görmez...
Yani bir yöntemi yok mu yedek almanın?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Yani bir yöntemi yok mu yedek almanın?
Şuan için yok alsan dahi işlevsiz olur. Geri yükleme yapsan dahi işe yaramaz. Bu modele yapılacak işlemler dft pro ile yapılabilir ancak. Twrp ile sadece sıfırlama yapılır...

hakbaba35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 12
Konular
1
Şuan için yok alsan dahi işlevsiz olur. Geri yükleme yapsan dahi işe yaramaz. Bu modele yapılacak işlemler dft pro ile yapılabilir ancak. Twrp ile sadece sıfırlama yapılır...
Ozmn güncelleme geldikten sonra imei gidince dft pro ile imeileri tekrar yazmak gerek

Üst Alt