Yardım IMEI atılmış Mi 10T Pro Volte ve VoWifi açılmıyor

anluryn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 10T
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle merhaba.. Cihazım mi10t pro IMEI atıldı atılan IMEI Casper g4 marka eski bir android cihaz Türk Telekomun volte desteklediği cihazlar listesinde yok TT uygulamasından da volte ve wifi aramayı o yüzden açamıyorum.sms ile talep gönderdiğim de sim kartiniz açıktır diyo. Telefon arama yerinden volte ve wifi arama kodlarını yazıp açtım sim kartımı android ve iPhone cihazlara takip volte kullandım lakin kendi cihazıma taktığımda bir türlü açamadım bazı global versiyonlarda açılmıyormus yardımcı olabilecek varmı çalıştığım işyeri -1. Kat çok ihtiyacım var.

anluryn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhaba.. Cihazım mi10t pro IMEI atıldı atılan IMEI Casper g4 marka eski bir android cihaz Türk Telekomun volte desteklediği cihazlar listesinde yok TT uygulamasından da volte ve wifi aramayı o yüzden açamıyorum.sms ile talep gönderdiğim de sim kartiniz açıktır diyo. Telefon arama yerinden volte ve wifi arama kodlarını yazıp açtım sim kartımı android ve iPhone cihazlara takip volte kullandım lakin kendi cihazıma taktığımda bir türlü açamadım bazı global versiyonlarda açılmıyormus yardımcı olabilecek varmı çalıştığım işyeri -1. Kat çok ihtiyacım var.
Düzeltme IMEI atılan cihaz Casper Via g4 türk Telekomun desteklenen cihazlar listesinde. Sorun muhtemelen global versiyon ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Atılan IMEI alakası yok hocam rom değişikliği yapın derim düzelir

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
YOK hocam mi 10t serisinde IMEI düşmez ancak kurulum yaparken mi flash tool üzerinden clean all seçeneğini işaretlemeyi unutmayın

Oyla:
Üst Alt