Soru IMEI atılan yurt dışı cihazda telefona gelen güncelleme yapılmalı mı?

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Forumda yapılınca sorun olmaz yazıldığını gördüm ama telefonu aldığım yerde güncelleme yapma dendi twrp ile yap demişti. Sizce illa twrp işlemi guncellemeliyim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Forumda yapılınca sorun olmaz yazıldığını gördüm ama telefonu aldığım yerde güncelleme yapma dendi twrp ile yap demişti. Sizce illa twrp işlemi guncellemeliyim.
Evet twrp ile guncellemeniz gerekiyor. Şuan indirdiği dosya ota dosyası. Bu dosya twrp ile yüklenmez. Recovery dosyasını indirip yüklemeniz gerekiyor twrp üzerinden. Recovery rom'u rom konularından bulabilirsiniz

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet twrp ile guncellemeniz gerekiyor. Şuan indirdiği dosya ota dosyası. Bu dosya twrp ile yüklenmez. Recovery dosyasını indirip yüklemeniz gerekiyor twrp üzerinden. Recovery rom'u rom konularından bulabilirsiniz
Hocam twrp ile daha önce yüklemiştim ama port rom yükleyince telefonun sensörlerini bozdum.Tanıdık tamirci sayesinde hallettim.Şimdi rom yüklemekten korkar oldum.. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam twrp ile daha önce yüklemiştim ama port rom yükleyince telefonun sensörlerini bozdum.Tanıdık tamirci sayesinde hallettim.Şimdi rom yüklemekten korkar oldum.. Yorumunuz için teşekkür ederim.
MI Flash ile stok rom kurun,daha sonra gelen tüm güncellemeleri direk indirip kurabilirsiniz.Stok recovery olacağı için güncellemeler sorunsuz kurulur.

Oyla:
Üst Alt