Çözüldü IMEI Atılan Cihaza Güncelleme Atılır Mı?

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Bu videomda bahsettim izleyebilirsiniz, detaylı bilgi almak isterseniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İzledim. Otadan gelecek dosyayi neden kuramiyoz? Bir de recovery dosyasını indirdikten sonrasını anlatmamışsin. Kurup yüklüyoruz derken ? Twrpden flashlamamiz mı gerekiyor? Magisk ile. Birde benim twrp şifre istiyor önce temizlik işlemi mi yapmam gerekli. Sonra mı bunu yapmam gerekli

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
İzledim. Otadan gelecek dosyayi neden kuramiyoz? Bir de recovery dosyasını indirdikten sonrasını anlatmamışsin. Kurup yüklüyoruz derken ? Twrpden flashlamamiz mı gerekiyor? Magisk ile. Birde benim twrp şifre istiyor önce temizlik işlemi mi yapmam gerekli. Sonra mı bunu yapmam gerekli

OTA'dan gelen dosya TWRP'den kurulmaz hata verir uyumlu değildir. Evet kanalımda rom nasıl kurulur videoları var. TWRP'den flashlayın wipe yapmadan güncelleme için. Magisk de flashlamanız lazım global rom ise yoksa TWRp silinir.

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
OTA'dan gelen dosya TWRP'den kurulmaz hata verir uyumlu değildir. Evet kanalımda rom nasıl kurulur videoları var. TWRP'den flashlayın wipe yapmadan güncelleme için. Magisk de flashlamanız lazım global rom ise yoksa TWRp silinir.
Teşekkürler

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazınızda root ve twrp kullanmıyorsanız. flashtool ile stock firmware kurunca twrp gittiğinde IMEI düşmüyor ise Stock firmware kurun.
Her türlü güncellemeyi otomatik olarak alır ama stock firmware kurulum düşünürseniz boot kilidini kilitlememeyi unutmayın detayları konularda mevcut zaten

Üst Alt