Yardım İmei atılabilen Xiaomi cihazları hangileri?

Rinos27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi 11
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 11 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Güncel olarak İmei atılabilen cihazlar hangileri acaba? Yurtdışından cihaz aldiracam ancak Mi 11 lite 5G vardi aklımda ve İmei atılmıyor diye okudum. Şimdi elimde ikinci seçenek Redmi Note 10 Pro var. Bunda durum nedir? Özellikle Mi 11 lite, Mi 11 Lite 5G ve Note 10 Pro modellerini öğrenmek istiyorum. Eğer bunlar olmuyorsa farkli İmei atilan cihazlar neler yazarsaniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Rinos27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI atılabilir güncel son amiral gemisi Mi 10T/Pro'dur.
Teşekkürler cevap için. Ancak illa amiral gemisi olsun derdim yok. Orta segment cihazlar tercihim aslında fiyat açısından. Mi 11 ve Redmi Note 10 serisinden önceki bütün XİAOMİ cihazlara İmei atılabilir diyebilir miyiz kısacası?

Oyla:

Savien Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolgahan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
illa ki çok güçlü bir telefon olsun istemiyorsan orta segment Redmi Note 8 Pro senin işini çok rahat görür

Oyla:

Rinos27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
illa ki çok güçlü bir telefon olsun istemiyorsan orta segment Redmi Note 8 Pro senin işini çok rahat görür
Aslında daha önce Amoled ekranlı cihaz kullanıyordum ve performansi öncelediğim için İPS ekranli ama daha güçlü işlemciye sahip bir cihaz aldım ve 3 yila yakındır kullanıyorum. Şimdi tekrar Amoled ekranlı bir cihaz almak istiyorum. Tabi bunun yanında güçlü bir işlemci de önemli aslında. En azından -ki hiç için el vermiyor Snapdragon 860'li cihazlarla ayni fiyata sirf Amoled ekran vsden dolayı satılmalari- 730 732G içeren bir cihaz almak istiyorum, yani MediaTek işlemcili telefonlar pek tercihim değil açıkçası.

Oyla:

Savien Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolgahan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Aslında daha önce Amoled ekranlı cihaz kullanıyordum ve performansi öncelediğim için İPS ekranli ama daha güçlü işlemciye sahip bir cihaz aldım ve 3 yila yakındır kullanıyorum. Şimdi tekrar Amoled ekranlı bir cihaz almak istiyorum. Tabi bunun yanında güçlü bir işlemci de önemli aslında. En azından -ki hiç için el vermiyor Snapdragon 860'li cihazlarla ayni fiyata sirf Amoled ekran vsden dolayı satılmalari- 730 732G içeren bir cihaz almak istiyorum, yani MediaTek işlemcili telefonlar pek tercihim değil açıkçası.
o zaman Redmi K30 Pro cihazına bir göz atabilirsin hocam

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
2019 Kasım ayı çıkış yapmış bir Mi Note 10 aslında tam aradığınız gibi Amoled ekran, 730g işlemci, güzel kamerasıyla kriterlerinize uyuyor ama güncelleme desteği neredeyse kalmadı. Bütçe nedir ? Bence temiz bir Mi Note 10 bakabilirisiniz.

Oyla:
Üst Alt