Yardım İMEİ Alınamıyor

Emre Gms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4.0 STABLE
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yurt dışı begonya sürümlü Redmi Note 8 pro var,miui 11 deyken IMEI attırmıştım MIUI12 güncellemesi gelince yedek almadan heyecanla güncelledim.Guncelleme öncesinde cihazda bootloader kapalıydı.Guncelledikten sonra *#06# çevirince "unable to IMEI"yazıyor fakat cihazın ayarlar kısmında IMEI yı görebiliyorum bir de
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazın mac adresinde bir problem yok bootloader açmam lazım cihaz hat okumuyor, bootloader açmanın başka bir yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim.

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
Yurt dışı begonya sürümlü Redmi Note 8 pro var,miui 11 deyken IMEI attırmıştım MIUI12 güncellemesi gelince yedek almadan heyecanla güncelledim.Guncelleme öncesinde cihazda bootloader kapalıydı.Guncelledikten sonra *#06# çevirince "unable to IMEI"yazıyor fakat cihazın ayarlar kısmında IMEI yı görebiliyorum bir de
cihazın mac adresinde bir problem yok bootloader açmam lazım cihaz hat okumuyor, bootloader açmanın başka bir yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Xiaomi yeni nesil telefonlarda bildiğim kadarıyla tekrardan bl kilidi açmaya izin veriyor yalnız ilk açılan ile aynı mi hesabı olmak şartıyla..
Buna benzer bir durum başıma gelmişti note 10 cihazımda bl açtım imei tamirimi yaptım ve tekrardan global yazılım yükleyip bl kapattım lakin global yazılımda sıfırlama yapınca imei null oluyormuş cihaz bl kilidi kapalı hiç bir şekilde şebeke almaz oldu daha öncesinde mi kilit açma durumuna da hesap ve cihaz ekle dememiştim şansa ilk bl kilidi açtığım hesabı girdim direkt açıldı

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ayarlarda görüyor iseniz sıkıntı yoktur

Oyla:

Emre Gms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda görüyor iseniz sıkıntı yoktur
Hocam hat okumuyor bildiğiniz üzere bootloader mobile beri bağlantısı ile açılıyor fakat hat okumadığı için bootloader acamıyorum ve hat kullanılmıyor

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam hat okumuyor bildiğiniz üzere bootloader mobile beri bağlantısı ile açılıyor fakat hat okumadığı için bootloader acamıyorum ve hat kullanılmıyor
Hat süresi mi geçti? Fotoğraflarda hat var diye gözüküyor sadece acil aramalar için mi?

Oyla:

Emre Gms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
6