Yardım IMEI Alınamıyor sıkıntısı

keremmx61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
redmi note 7
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui eu weekly
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba iyi günler. Cihazıma imei repair yapacaktım ancak imei kendiliğinden silinmiş. *#06# tuşladığımda imei alınamıyor yazıyor. Telefonun ekranına da sürekli cihaz kimliği alınamıyor imei veya mac adresi yok diyor. İmeileri nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu arada yedek yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba iyi günler. Cihazıma imei repair yapacaktım ancak imei kendiliğinden silinmiş. *#06# tuşladığımda imei alınamıyor yazıyor. Telefonun ekranına da sürekli cihaz kimliği alınamıyor imei veya mac adresi yok diyor. İmeileri nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu arada yedek yok. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam, konu hakkında bilgi sahibi değilseniz Ücretli Onarımlar bölümünden destek alabilirsiniz.

Oyla:

keremmx61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
redmi note 7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, konu hakkında bilgi sahibi değilseniz Ücretli Onarımlar bölümünden destek alabilirsiniz.
Şöyle, imei repair atma vs. hepsi bilgim dahilinde. Ancak ben bu işlemi yaparken telefonun imeileri silindi yani bunu bilmiyorum. Ücret haricinde bir çözümü yok mudur? Zenex hocama da özel mesaj attım ancak geri dönüş alamadım. Bana yazın demiş bi konu altında. Yardımcı olursanız çok makbule geçer :) Bootloader kilidi açık vaziyette.

Oyla:
Üst Alt