- Adım
- yunus emre g
- Cihazım
- mi 8 lite
- Konular
- 1
telefonu sıfırladım imei numram silindi modeli mi 8 LITE 6/128GB mithalatci grantili oldugu için gondermeye korkuyorum
telefonu sıfırladım imei numram silindi ithalatci grantili oldugu için gondermeye korkuyorum
ben hepsiburadadan aldım ama garanti kagıdı icinde yoktu bende fazla takmadim dedim ne olabalirki en fazlaGarantiye gondereceksiniz hocam![]()
yazıorda telefoncu diyorki izmir icine gondericem diyor bende guvenmediğim icin vermiyorum50 tl ye atılıyor artık Antepte öyle en azına bir telefoncuya git sor atarlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eski imei götür adama kutusunda yazıyordur inşallah
yok hocam riske atma bi bataryasını orjınalı ile değiştirmez içinden alsa anlamazsın bile o kadar çakal var ki gözünün önünde telefonun orjinal parçalarını alıyor.ben hepsiburadadan aldım ama garanti kagıdı icinde yoktu bende fazla takmadim dedim ne olabalirki en fazla
sonra baktım garanti kagıdının ustunde yaziomus garanti yerini bilmiyorum
izmirdeki garanti yerini bilen varmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazıorda telefoncu diyorki izmir icine gondericem diyor bende guvenmediğim icin vermiyorum
baska telefonculara goturcem onlar ne diyor bu işe?yok hocam riske atma bi bataryasını orjınalı ile değiştirmez içinden alsa anlamazsın bile o kadar çakal var ki gözünün önünde telefonun orjinal parçalarını alıyor.
E fatura olarak gönderiyorlar faturayı baktinizmi gmailinize?Hocam HB'den aldım diyorsun faturasız ve garantisiz ürün satamazlar ordan. Sen HB ile iletişime geç bence dışardakı teknik servislere müdahale ettirme yarın başka bir sorun olursa garanti dışı bırakmış olursun cihazı yazık olur.