Yardım İlk yüklemede ana ekran

prof.tiris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Sevgili arkadaşlar poco x3 6/128 aldım bazı sorularım var yaşayan varsa çözümü bilen yardım etsin.. 1.) ilk kurulumda ana ekran bomboş geliyor normalmi..

2.) vavoo ve kodi yükledim ama ilk açılışta siyah bir ekran kalıyor

3.) kilit ekranında bazı semboller çıkıyor mesela gülem simayle veya ok tik işareti bunlar nedendir... Şimdiden teşekkür ederim..

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
İlk kurulumda ekranın boş olması normal sınırlı sayıda uygulamaya sahipsiniz. Sorun yaşadığınız uygulamalara ait verileri temizleyerek gözlemleyebilirsiniz, gülen yüz, yüz tanıma kilidi oluyor aktifse ekranda görünür.

Lyric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Selam,ben de aynı konu hakkında fikrinizi sormak için başlık açmaya gelmiştim ama zaten arkadaş açmış.Arkadaşın başına gelen durumu ben de yaşıyorum ,demek istediği şu ,gerçekten de kurulum sonrası gelen ekran bomboş,yani bir tane bile ikon yok, google arama çubuğu bile yok. Sadece duvar kağıdı ve laucher oku var...işin garip tarafı sim kart takılı değilken ve wifi kapalıyken sıfırdan kurulum yaptığınızda standart ana ekran geliyor.

srhtdmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Aynen dediğiniz gibi oluyor Turkey romda böyle bir sorun var. Sim kart ve wifi yokken simgeler ve ana ekran geliyor. Ben global rom kurdum artık.

Üst Alt