Yardım İlk xioami telefonum rn8pro

okantagay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Yönetici
Konular
6
Arkadaşlar merhaba. Bende note 8 pro alarak ailenize katılmış bulunmaktayım. Aklıma takılan birkaç soru var aradım ettim bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun.

1. Sorum pil kullanımında Bi anormallik var ekran görüntüsü olarak ekledim. Hücre bekleme de çok pil harcandığı gözüküyor. Bu Bi problem teşkil eder mi? Yani bu durum düzelse daha mı çok sarjım gidecek?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2. Sorum nfc özelliği bu telefonda var olduğu söyleniyor fakat ben bulamadım nasıl aktif edeceğim?
3. Rom meselesi Şuana kadar hiç bir alakam olmadı stock olarak kullanıyorum telefonum yurtdışı rom atmak mantıklı mıdır atsak sıkıntı yaşanılır mı? Çünkü forumda baya brick hatası alanlarla karşılaştım
4. Bildirimlerde bir sıkıntı var gelen bildirime tıklıyorum bildirim gönderen uygulama açılmıyor. Farklı uygulamalar dahil örn N11 Twitter gibi.
5. Telefonumun hangi ülkeye ait olduğunu nereden anlarım? Tam hatırlamıyorum ama biryere telefon gireceğim zaman +86 ülke kodu çıktı buda Çini gösteriyor telefonum Çin üretim mi oluyor

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

okantagay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Yönetici
Konular
6
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, kazasız belasız kullan inşallah. Cihaz hakkında yapılan kötü yorumlara aldırma sakın. Piyasadaki yüksek fiyatlı amiral gemisi cihazlara kafa tutan bir canavar var şu an elinde. Kamera, işlemci hızı, ram vs. Bu cihazın tek eksi yönü mediatek denen bir işlemci olması, eksi yönden kastım root, recovery gibi şeyleri yapmak biraz sıkıntılı. Onun dışında tam bir performans canavarı. Hiç takılma söylenenlere, ilerde maddi açıdan rahatlarsın not 10 alırsın, ama bunu aldım çok pişmanım filan deme. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgi ve saygıyla.

Oyla:

okantagay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Yönetici
Konular
6
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, kazasız belasız kullan inşallah. Cihaz hakkında yapılan kötü yorumlara aldırma sakın. Piyasadaki yüksek fiyatlı amiral gemisi cihazlara kafa tutan bir canavar var şu an elinde. Kamera, işlemci hızı, ram vs. Bu cihazın tek eksi yönü mediatek denen bir işlemci olması, eksi yönden kastım root, recovery gibi şeyleri yapmak biraz sıkıntılı. Onun dışında tam bir performans canavarı. Hiç takılma söylenenlere, ilerde maddi açıdan rahatlarsın not 10 alırsın, ama bunu aldım çok pişmanım filan deme. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Sevgi ve saygıyla.
Teşekkür ederim bu aralar biraz öyle düşünüyordum fakat olur o kadar diyorum parasına göre sonuçta. Bunun çift simli olmasından dolayı anneme verebilirim bundan sonraki telefonum ne olsa iyi sizce aklımda mi 9 pro 5g var mi 1™ unumu beklemeliyim sizce

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Teşekkür ederim bu aralar biraz öyle düşünüyordum fakat olur o kadar diyorum parasına göre sonuçta. Bunun çift simli olmasından dolayı anneme verebilirim bundan sonraki telefonum ne olsa iyi sizce aklımda mi 9 pro 5g var mi 1™ unumu beklemeliyim sizce

Ben note 10 pro aldım açıkcası. Rn8 pro da şimdilik duruyor. Ben fazlasıyla memnunum 10 dan. Biraz bekleyin ve 10 alın derim. Uzun bir süre değişmek zorunda kalmazsınız diye düşünüyorum.

Oyla:

okantagay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Yönetici
Konular
6
Ben note 10 pro aldım açıkcası. Rn8 pro da şimdilik duruyor. Ben fazlasıyla memnunum 10 dan. Biraz bekleyin ve 10 alın derim. Uzun bir süre değişmek zorunda kalmazsınız diye düşünüyorum.
Tarayıcı da bir problem var bilgisi olan yardım edebilir mi?

Forumda gezerken 10 sn de bir Google playden alibaba uygulamasına yönlendirme yapıyor. İnternetten reklam engellemelerin hepsini yaptım fakat sorun çözülmedi devam ediyor

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563

Forumda gezerken 10 sn de bir Google playden alibaba uygulamasına yönlendirme yapıyor. İnternetten reklam engellemelerin hepsini yaptım fakat sorun çözülmedi devam ediyor

W10 kullanıyorsanız hızlı tarama yapın güvenlik ayarlarından. Yada bir virüs programı kullanarak taratın. En son işe yaramaz ise farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin (Opera, firefox gibi)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Şu an çözülmüş olması lazım hocam, bir kontrol eder misiniz?

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bende şuan mi 9 kullanıyorum hocam sizin yerinizde olsam mi 10 beklerim mi 9 batarya olarak üzebiliyor 5g takıntınız yoksa mi9t pro (k20 pro) düşünebilirsiniz

Oyla:

okantagay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Yönetici
Konular
6
Şu an çözülmüş olması lazım hocam, bir kontrol eder misiniz?
Düzeldi fakat sorunun biri bitiyor biri başlıyor bu telefonda

Şimdi de tarayıcıdan foruma giriş yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan mi 9 kullanıyorum hocam sizin yerinizde olsam mi 10 beklerim mi 9 batarya olarak üzebiliyor 5g takıntınız yoksa mi9t pro (k20 pro) düşünebilirsiniz
Çok kararsız kaldım bu kadar beğenilen telefonu ben pek beğenmedim şuan. Evet fiyatına göre iyi bir telefon kullanıyorum fakat kamerasını şahsen kötü buldum 64mp değilmiş hissi veriyor. Daha tam kullanmadım ama florasanlı bir ortamda kamera titreme yapıyor. Gcam dede durum aynı. Yazılımsal olarakta sıkıntıları mevcut. Sanırım rootsuz olarak kullanmak biraz yorucu anlam veremedim op7t düşünmeye başladım

Oyla:
Üst Alt