Yardım İlk kez Xiaomi kullanıyorum - Bir kaç sorum var

MŞA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MŞA
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, ilk kez xiaomi mi 6 ile xiaomi kullanmaya başladım, yaşadığım bir kaç problem ve merak ettiğim bir konu var, yardımlarınız için teşekkür ederim:
1-Telefonun micloud, özelliğini kullanamıyorum, sim kart aktivasyonu istiyor beraberindeki diğer problemlerden biri de bu, sim kart mesajı yolluyorum ama telefona gelmiyor,
2-Merak ettiğim konulardan biri de gps sürekli açık mı kalmalı, sarja etkisi nasıl olur? Mi cloud kullanamıyorum ilk maddede belirttiğim problemden dolayı, telefonun kayıp olması durumunda gpsin micloud olmadan açık olmasının faydası var mıdır?
3-Son olarak mi verify sayfasına göz attığımda sitedeki küçük güvenlik resmi açılmıyor, sizdede aynı sorun var mı?

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
1. Operatörden uluslararası sms gönderme açık mı kapalı mı kontrol edin.
2. Şarja etki eder, Gps pil tasarrusu konumunda kullanılması daha faydalı olur, igo ve yandex navigasyon için yüksek doğruluk şart. Cihazı bul açıksa eğer zaten hırsız kullanamayacaktır, gps açık olsun yada olmasın bir şekilde konumu web üzerinden tesbit edebilir diye düşünüyorum.
3. chorome de sıkıntı yok.

Oyla:

MŞA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MŞA
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi hesabı açtın mı?
Açamadım maalesef, hesabı açmak için kod göndermesi gerekiyor, kodu ise telefon almıyor.
[doublepost=1512936305,1512936178][/doublepost]
1. Operatörden uluslararası sms gönderme açık mı kapalı mı kontrol edin.
2. Şarja etki eder, Gps pil tasarrusu konumunda kullanılması daha faydalı olur, igo ve yandex navigasyon için yüksek doğruluk şart. Cihazı bul açıksa eğer zaten hırsız kullanamayacaktır, gps açık olsun yada olmasın bir şekilde konumu web üzerinden tesbit edebilir diye düşünüyorum.
3. chorome de sıkıntı yok.
1. seçenek için dediğiniz ayar nereden yapılıyor acaba?
2.Teşekkür ederim, cihazı bul seçeneğini açamadım mi hesabı istiyor.
3.ben açtığımda küçük bozuk bir resim çıkıyor, ikinci verify kısmında

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Hesabı eposta ile açın telefon numaranızı sonradan ekleyin. Sorun yaşamayacaksınız.

Oyla:

gorksuzen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
GÖRKEM
Cihazım
XIAOMI MI 6
Konular
0
Herkese merhaba. Samsung s7 edge den mi 6 ya geçiş yaptım. fotoğraf müzik ve rehber aktarımını nasıl yapabilirim. teşekkürler

Oyla:

kartalsezo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaomi
Cihazım
mi 6
Konular
5
Herkese merhaba. Samsung s7 edge den mi 6 ya geçiş yaptım. fotoğraf müzik ve rehber aktarımını nasıl yapabilirim. teşekkürler
wondershare mobil trans diye bilgisara program yüklersen iphoneden bile geri yüklersin

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, ilk kez xiaomi mi 6 ile xiaomi kullanmaya başladım, yaşadığım bir kaç problem ve merak ettiğim bir konu var, yardımlarınız için teşekkür ederim:
1-Telefonun micloud, özelliğini kullanamıyorum, sim kart aktivasyonu istiyor beraberindeki diğer problemlerden biri de bu, sim kart mesajı yolluyorum ama telefona gelmiyor,
2-Merak ettiğim konulardan biri de gps sürekli açık mı kalmalı, sarja etkisi nasıl olur? Mi cloud kullanamıyorum ilk maddede belirttiğim problemden dolayı, telefonun kayıp olması durumunda gpsin micloud olmadan açık olmasının faydası var mıdır?
3-Son olarak mi verify sayfasına göz attığımda sitedeki küçük güvenlik resmi açılmıyor, sizdede aynı sorun var mı?
kardeş bu işin en güvenlikli ve kullanışlısı hesabını mail üzerinden açman. diğer hesab açma yollarından mail ile hesabını aç telefon numarası ile her zaman sıkıntılı

Oyla:
Üst Alt